s

Find sunde hundegodbidder og smarte hvalpepakker hos HIKE

Find sunde hundegodbidder og smarte hvalpepakker hos HIKE

Sunde og lækre hundegodbidder til din hund

Har man en god hund, og skal den belønnes, så er der ikke nogen bedre måde at gøre det end med hundegodbidder. Men præcist lige som det gælder med slik for os mennesker, er nogen hundegodbidder bedre end andre. Vil du gerne give din hund hundegodbidder som er sunde for dem, og som den helt sikkert vil synes rigtig godt om, kan du starte med at kigge hos HIKE og deres katalog med hundegodbidder. Her finder du blandt andet kiksestænger, sticks med hjortesmag, vildsvin – eller andesmag, bløde kornfri træningsgodbidder og meget andet, som får hundetænder til at løbe i vand. En god belønning til en god hund.

Hvalpepakker

Kigger du dig omkring på HIKE’s hjemmeside med hundemad, vil du blandt andet finde såkaldte hvalpepakker. Disse er specifikt designet som en god begynderpakke, til de familier der er så heldige at have fået hundehvalp. De smarte hvalpepakker er produceret i Danmark, og indeholder foruden foder til den første tid også en fin foderskål og et foderbæger, så man kan dosere maden korrekt. En vigtigt ting når man har hundehvalp i huset.

Klikker du ind på www.hike.dk kan du se nærmere på det store udvalg af hundemad, der foruden hvalpepakker og hundegodbidder også tæller naturligt hundefoder til voksne hunde, kosttilskud til hunde og meget mere.