Firmajulegaver eller merchandise med logo fra MarkOn

Firmajulegaver eller merchandise med logo fra MarkOn

Vær synlig på events med merchandise med logo

Firmamerchandise med logo er perfekt, hvis I for eksempel står overfor en messe eller et andet form for event, hvor I er i direkte kontakt med kunder og samarbejdspartnere. I sådanne tilfælde er merchandise med logo nemlig det perfekte redskab, til at udstråle professionalisme og et stærkt sammenhold. Forestil dig for eksempel, at et udvalg af ansatte står side om side med matchene caps og drikkedunke, eller at I kan uddele både nøglesnore og kuglepenne, der er printet med jeres specifikke logo. Denne form for merchandise med logo er med til at skabe max synlighed for jeres brand — noget de fleste samarbejdspartnere sætter pris på. Merchandise med logo fås derfor i form af alt fra powerbanks til musemåtter, sådan at I kan sende mange potentielle kunder hjem med produkter, der minder dem om jeres tilstedeværelse. Find også produkter såsom bolcher og chokolade blandt udvalget af merchandise med logo hos markon.as.

Overrask og glæd kollegaerne med firmajulegaver

Mangler dit firma ligeledes produkter det kan sende ud som firmajulegaver, kan MarkOn også hjælpe til her. MarkOn kan blive jeres faste leverandør af firmajulegaver, der med garanti vil højne arbejdsmoralen. Firmajulegaver fra MarkOn sender nemlig dine ansatte godt på juleferie, sådan at de kan føle sig ordentligt værdsat før der tages hul på et nyt kalenderår. Udvalget af firmajulegaver dækker alt fra køkkenudstyr til elektroniske gadgets, og passer derfor til mange forskellige typer af ansatte. Ligegyldigt hvilke firmajulegaver I vælger, er I dog sikret et luksuriøst produkt, man måske ikke ville have overvejet at købe selv. Dette kunne for eksempel være køkkenudstyr fra mærker som Georg Jensen, bluetooth-højtalere fra Philips eller et gavekort, sådan at dine medarbejdere helt selv kan bestemme. Udvalget af firmajulegaver dækker altså bredt, sådan at I kan sammensætte et udvalg, der uden tvivl vil blive et hit. Når I indkøber firmagaver eller anden merchandise hos MarkOn leveres disse altid til den aftale tid. De er nemlig klar over, at I har travlt, og derfor tilbydes utroligt konkurrencedygtige leveringstider — for ikke at nævne priser!

Vil du se nærmere på alt dette, kan du med fordel besøge www.markon.as, hvor hele produktkataloget altid står klar til at blive sendt I jeres retning!