s

Forkæl din guldklump med De Syv Små Dværge figurer eller en smart pokemon mappe

Forkæl din guldklump med De Syv Små Dværge figurer eller en smart pokemon mappe

De Syv Små Dværge plastikfigurer

Hos Superhelten Legetøj findes der stort set alt fra de magiske universer med De Syv Små Dværge. Man har muligheden for at købe De Syv Små Dværge som små plastikfigurer, der kun gør at fantasien sætter grænser for børnenes lege og frihed med legetøjet. Figurerne stammer fra eventyret om Snehvide, så derfor bliver der også tilbudt andre personer fra eventyret, såsom Den Onde Dronning, Prinsen, Snehvide osv. De Syv Små Dværge fås til meget fornuftige priser, så det ikke koster hele ens pengepung at starte en kollektion med alle De Syv Små Dværge. Se eventuelt udvalget og mulighederne på www.superheltenlegetoej.dk. På siden findes der også diverse goder såsom Snehvide balloner, kjoler og andet fint, som kan bruges til fødselsdage eller lignende.

Pokemon mappe i forskellige varianter

Hos Superhelten Legetøj findes der også fint udvalg af produkter fra pokemon-universet, hvor man bl.a. finder en pokemon mappe til at opbevare alle ens pokemon kort i. Med en pokemon mappe har du muligheden for at passe godt på dine allerfineste samlerkort, så de altid står i en skarp tilstand og ser mest indbydende ud. Pokemon mapperne fås i forskellige former, størrelser og med forskellige prints, så du altid har muligheden for at få en mappe der passer lige til dit yndlings pokemon tema. En pokemon mappe fra Superhelten legetøj findes til meget fine priser, så alle kan være med og få beskyttet deres pokemon kort. Se eventuelt udvalget af pokemon mapper på www.superheltenlegetoej.dk.

Besøg Superhelten Legetøj allerede i dag, hvis du eller dit barn ønsker noget nyt legetøj enten fra det magiske eventyr med De Syv Små Dværge eller en ny og flot pokemon mappe, der beskytter alle de vigtige samlerkort.