s

Gaming PC og gamer mus fra FOURZE – Et nordisk kvalitetsmærke

Gaming PC og gamer mus fra FOURZE – Et nordisk kvalitetsmærke

En gaming PC som i dine drømme

Køb en computer, der er designet til gamere. En FOURZE gaming PC er et mesterværk i sig selv. Disse er både bygget og testet i Danmark for at sikre dig perfektion i hver frame. Kvaliteten understreges også af den lange 3 års garanti, som tilbydes på alle deres gaming PC’er fra udvalget. Med en FOURZE gaming PC får man ikke blot meget kvalitet for pengene. Du får også et cool design med unikke features. Der er styr på grafikkort, CPU og alle dele. Der er nemlig ikke noget værre end at købe en ny computer, hvor en af delene falder igennem. En kæde er ikke bedre end sit svageste led. Med en FOURZE gaming PC får du kun den bedste vare. Alt du skal tænke på er at klatre op ad ranglisten og redde dine teammates!

Højfunktionel gamer mus med hurtig reaktionstid

Den optimale spiloplevelse kræver også tilbehør, som ikke trækker dig ned. En gamer mus fra FOURZE vil være det perfekte valg til dig, som ønsker bedste funktioner og et unikt gamer design. Dominer spillet med en FOURZE gamer mus, som giver et lækkert greb. Det er svært at matche deres kvalitet. FOURZE er en førende spiller inden for nordisk gamer udstyr. Flere og flere seriøse gamere er ved at få øjnene op for de forskellige produkter på fourze.dk. Udover gamer mus finder du også tastaturer, PSU’er og skriveborde.

FOURZE er pionerer inden for nordisk gaming udstyr. De har været de første inden for mange ting bl.a. RGB lys i gamer stole. Kigger du efter en gamer mus, eller evt. en splinterny gaming PC? Se de forskellige muligheder via fourze.dk. Du er også mere end velkommen til at kontakte de engagerede mennesker bag mærket.