s

German Pellets og Barlinek træpiller – 2 gode valg

German Pellets og Barlinek træpiller – 2 gode valg

German Pellets træpiller føres hos Lakoda

Med German Pellets har du mulighed for at hente på lager i Tyskland eller i Danmark. Det danske lager ligger lidt syd for Århus. Man vælger typisk at købe German Pellets træpiller pga. den skyhøje brændværdi, men også grundet et lavt indhold af fugt og aske. Når man kigger på de parametre, der har signifikans, fremgår det klart, hvor høj kvalitet German Pellets har. Inde på lakoda.dk kan du se priserne for afhentning i Tyskland og Danmark. Det er ret tydeligt, det er billigere at købe dem syd for grænsen. Det har selvfølgelig noget at gøre med en lavere moms, end vi har her i Danmark. Det er selvfølgelig ikke alle, der gider at køre til Tyskland, og derfor kan du også afhente syd for Århus. Hvis du vælger at køre over grænsen, så stiller Lakoda glædeligt en trailer til rådighed. Læs mere om, hvorfor du skal vælge German Pellets, inde på hjemmesiden.

Køb fra Barlinek via lakoda.dk

Hos Lakoda føres også Barlinek træpiller, der ligeledes har et godt ry, når det kommer til brændværdi og askeindhold. Med Barlinket træpiller får man nemlig billigt og 100 % naturligt biobrændsel, og derfor kan man fyre med samvittigheden intakt. Dette understreges af de certificeringer, som Barlinek har modtaget. Bemærk, at du i skrivende stund kun kan hente Barlinek træpiller i Tyskland. Der sælges poser af 8 mm, som jo er kendt for at give en længere og mere stabil varme. Derfor er der mange danskere, som vælger Barlinek 8 mm træpiller.

Vil du vide mere om muligheden for at købe træpiller i Tyskland eller i Danmark? Klik ind på lakoda.dk, og shop fra brands som Barlinek og German Pellets, der er nævnt her, men også Task, Lava og mange flere – fantastiske priser.