Håndlavede hudplejeprodukter og flydende håndsæbe med naturlige råvarer

Håndlavede hudplejeprodukter og flydende håndsæbe med naturlige råvarer

Håndlavede hudplejeprodukter

Går du op i at pleje din hud med sunde og lækre produkter af højeste kvalitet? Hos Badeanstalten finder du en lang række håndlavede hudplejeprodukter til dig og din hud. Badeanstaltens hudplejeprodukter er alle fremstillet af naturlige og rene råvarer, der sikrer din hud nænsom og rensende behandling. Hudplejeprodukterne findes i en lang række varianter, så du kan finde det, du leder efter – find bl.a. cremer, scrubs og masker til ansigtet eller gå på udkig i hudplejeprodukter til kroppen, såsom badesalte, bodylotions og meget mere. Badeanstaltens hudplejeprodukter er et eksempel på lækkert, dansk håndværk, der henter sin inspiration fra traditionelle metoder tilført moderne videnskab og metoder, så du får mest kvalitet for pengene.

Flydende håndsæbe af naturlige råvarer

Hos Badeanstalten kan du nemt tilføre luksus til dit hjem, selv i små formater. Find velduftende, lækre flydende håndsæber til dit badeværelse. Al flydende håndsæbe fra Badeanstalten er håndlavet og af naturlige råvarer, der fraskærer syntetiske ingredienser fra din hverdag. Gør de små ting i hverdagen lidt mere luksuriøst med flydende håndsæbe til badeværelset såvel som køkkenet. Badeanstaltens flydende håndsæber indeholder lækre, æteriske olier af forskellige, friske og naturlige aromaer, som f.eks. hvid te. Med flydende håndsæber får du ikke bare den højeste kvalitet i Danmark – Badeanstalten bekymrer sig om dit velvære, og derfor indeholder sæberne blødgørende glycerin, så dine hænder ikke udtørres, men forbliver bløde.

Badeanstalten er dit sted at finde danske håndlavede produkter, der øger dit velvære. Forkæl din hud og dit hjem med nogle af de mange lækre sæber, scrubs, lotions m.m.