s

Heatlets og Scandbio træpiller på 6 mm og 8 mm

Heatlets og Scandbio træpiller på 6 mm og 8 mm

Bestil Heatlets træpiller til dit pillefyr hos Jysk Biobrændsel

Træpillerne fra Heatlets er biobrændsel af høj kvalitet og er også et populært valg. Fælles for Heatlets træpiller er at de alle lever op til en lang række strenge krav, både når det kommer til diverse miljøbestemmelser og kvaliteten af træpillen. På www.jyskbiobraendsel.dk finder du Heatlets træpiller til pillefyr i to varianter – Standard og premium kvalitet. Premium træpillerne fra Heatlets er endda ENplus A1 certificerede, som betyder at du får træpiller i absolut bedste kvalitet

Gode priser på Scandbio træpiller

Et andet bud på brændsel til dit pillefyr er Scandbio træpiller, som du også kan købe på www.jyskbiobraendsel.dk. Her kigger vi også på en træpille i god kvalitet, hvor fugtindholdet er lavt og ligger på omkring 6-8 % og brændværdien derfor er høj. Scandbio træpiller er importeret fra Sverige, og er lidt mørkere i farven end andre træpiller. Det skyldes træspånernes specielle lagrings- og tørreproces, der i sidste ende danner en formstabil og holdbar pille med et mørkere look. Er du i tvivl om hvilke træpiller, der er det bedste valg for dig, så kontakt Jysk Biobrændsel i dag og få råd og vejledning eller gå ind på www.jyskbiobrandsel.dk for at vælge de rigtige træpiller.

Uanset om du vælger Heatlets træpiller eller Scandbio træpiller, så får du hos begge brands en træpille af høj kvalitet, med lavt vandindhold og en høj brandværdi. Dermed får du altså mest muligt ud af dine træpiller og sparer i sidste ende penge, ved at købe piller af højere kvalitet da brændværdien er højere.