s

Her finder du bl.a. et betonbord og udendørs skraldespande til gode priser

Her finder du bl.a. et betonbord og udendørs skraldespande til gode priser

Betonbord i det offentlige rum

Der er flere fordele ved at vælge at installere betonborde i offentlige rum. Den først og mest indlysende er selvfølgelig at et betonbord kan tåle enormt meget – ja praktisk talt, kan det ikke slides op. Et betonbord vil således være den perfekte installation på eksempelvis et bytorv, hvor udmattede handlende kan sidde og få en puster ved betonbænk og betonbord. Er der natteliv i nærheden af området, vil et betonbord også have ekstra meget resistans over for berusede mennesker, i forhold til eksempelvis traditionelle træbænke og borde og lignende. Er du interesseret i at vide mere om betonborde, så klik ind på www.zenzo.dk og læs videre.

Udendørs skraldespande i slid-resistente design

Er du forbi ZENZO for at tjekke deres katalog ud, så tag også et kig på udvalget af udendørs skraldespande. Her finder du et velassorteret og topmoderne katalog, i de helt rigtige funktionelle design, som man forventer af moderne udendørs skraldespande. Alle udendørs skraldespande egner sig perfekt til byrum og lignende, takket være slid-resistente design.

Vil du gerne have en dialog om valg af udendørs skraldespande, betonbord og lignede byrumsinventar, er ZENZO den helt rigtige sparringspartner. Virksomhedens ejere har god erfaring inden for branchen, og kan helt sikkert hjælpe jer godt i gang og give jer et godt tilbud på både udendørs skraldespande, betonborde etc. Klik ind på siden og læs videre.