s

Her finder du bl.a. lamper fra populære mærker som Frandsen Lighting og VP Globe

Her finder du bl.a. lamper fra populære mærker som Frandsen Lighting og VP Globe

Lamper fra Frandsen Lighting

Hos Designerlys.dk kan man købe mange forskellige designs fra Frandsen Lighting, der bringer simpelhed og elegance ind i dit hjem. Lamperne tilbydes både som standerlamper, væglamper eller pendler lamper, så du kan få de elegante og simple design ind i alle kroge i dit hjem. Frandsen Lighting har lavet lamperne i stort set alle tænkelige farver, så de kan tilpasses alle hjem og dets farver. Klik eventuelt ind på www.designerlys.dk og se det store udvalg. Frandsen Lighting giver dig mulighed for at bringe klassiske designede lamper ind i dit hjem, til meget overkommelige priser så alle kan være med.

VP Globe lamper i flotte design

Ønsker man lidt højere kvalitet og et større udvalg af lamper, kan man tage et kig på lamperne fra VP Globe på www.designerlys.dk. Lamperne fra VP Globe kommer i nogle mere rustikke og naturlige former, der er med til at skabe liv og stemning i dit hjem. Lamperne tilbydes ligesom Frandsen Lighting som standerlamper, væglamper eller pendler lamper. Søger man en lampe der giver rolighed dit hjem, er lamperne fra VP Globe et godt bud da de udbydes i rolige farver samt designs. Lamperne fra VP Globe sikrer dit hjem en lampe med funktionalitet samt et unikt og tidløst design. Den evige klassiker er VP Globe lampen, som formår at skabe et nyt og spændende tidløst design, der passer ind i alle hjem.

Besøg eventuelt www.designerlys.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye lamper til dit hjem. Om du enten søger et simpelt, klassisk eller funktionelt design, finder du hvad du søger hos Designerlys.dk.