s

Her tilbydes der bl.a. mulighed leje af vandautomat og udlejning af vandkøler

Her tilbydes der bl.a. mulighed leje af vandautomat og udlejning af vandkøler

Mulighed for leje af vandautomat

Der er hos Water Company mulighed for leje af vandautomater, til gode priser. Prisen for lejen af vandautomaten inkluderer en serviceaftale, hvor der indgår installation af vandautomaten, eventuelle reparationer, hygiejnetjek, filterskifte og meget andet. På den måde er man som lejer altid sikker på at maskinen kører optimalt og virker efter hensigten. Vandautomaterne fra Water Company er i den bedste kvalitet, der hjælper med at give vandet fra hanen et ekstra pift, som gør det lækkert, rent og koldt. Med en vandautomat kan der ligeledes spares gode penge, da det er billigere end at købe vand på flaske. Ligeledes vises der ud fra erfaring, at kaffeforbruget falder på arbejdspladser, med en vandautomat. Her er der gode muligheder for at spare en masse penge og gøre hverdagen lidt sundere. Læs mere på www.watercompany.dk.

Udlejning af vandkøler

Water Company byder også på udlejning af vandkølere, som foregår b2b. Med en vandkøler sikres der lækkert, koldt og rent drikkevand på kontoret dagen lang, hvor maskinen blot køler og rengøre vandet fra hanen. Derfor kan man med udlejning af vandkølere nemt og hurtigt få installeret et anlæg hos enhver virksomhed, hvor Water Company står for installation og eventuelt reparationer og filterskift. Hvis ønsket er der også mulighed for at få tilsat brus i vandkølerne, så man kan variere hverdagen lidt. Water Company er en klimaneutral virksomhed, hvor en række faktorer spiller ind, som fx solceller på deres kontorbygning og eget kulsyreanlæg. Læs eventuelt mere om mulighederne for leje af vandkølere på www.watercompany.dk.

Besøg Water Company allerede i dag, hvor der tilbydes en masse muligheder til alle erhvervskunder, hvis man ønsker nye og billigere løsninger af lækkert og koldt vand.