s

Hold varmen inde med kvalitets isolering fra Stevns Isolering

Hold varmen inde med kvalitets isolering fra Stevns Isolering

Papiruld til isolering fremstillet på miljørigtige måder

Stevns Isolering er udbyder af en lang række isoleringsprodukter, bl.a. papiruld til isolering. Stevns Isolering tilbyder det bedste papiruld til isolering, som bl.a. er brandhæmmende, nemt at montere og afvisende for skadedyr og lignende. Papiruld til isolering går ind og lukker for alle sprækker, så den bedst mulige isolering sikres. Grundet af den høje kvalitet, sikres at varmen ikke kan trænge ud gennem papirulden, og er derfor en nem og effektiv måde at isolere huset på. Papiruld til isolering fra Stevns Isolering er fremstillet på miljørigtige måder, da det er fremstillet af overskuds- og genbrugsaviser, da aviserne indeholder cellulosefibre. Derudover er papiruld til isolering imprægneret med brandhæmmende salte, der gør at ild og gnister ikke kan tage ordentligt fat i ulden. Der kan læses mere om produktet på www.alt-til-isolering.dk.

Vindplader i flere størrelser

Der findes hos Stevns Isolering også et fornuftigt sortiment af vindplader, som findes i en god kvalitet. Vindpladerne er specielt fremstillet til at give kondens og lignende mulighed for fri bevægelse i loftrum. Vindpladerne sørger for at der er plads og luft mellem tagkonstruktionen og isoleringen, så fugt og lignende frit kan trække ud til åbne ventilerede rum. Vindpladerne findes i forskellige størrelser, alt efter hvilke behov der er. Vindpladerne fra Stevns Isolering findes i størrelserne 70 cm og 115 cm, og er nemme at montere. De kan benyttes til både nybyggerier eller renovering af ældre boliger. Bliv klogere og læs mere om vindpappet på www.alt-til-isolering.dk.

Besøg Stevns Isolering allerede i dag, hvis ønskes nogle gode og kvalitetsrigtige produkter, til fremtidige projekter eller lignende.