s

Hos 2BM finder du bl.a. SAP konsulenter, SAP Projektledelse og SAP Fiori

Hos 2BM finder du bl.a. SAP konsulenter, SAP Projektledelse og SAP Fiori

Dygtige SAP konsulenter

Den digitale udvikling har allerede haft en enorm indflydelse på vores hverdag. Både i det private, men i særdeleshed også på arbejdet. Mere og mere er digitaliseret og det har resulteret i, at mange forskellige processer og arbejdsopgaver er blevet forenklet og automatiseret. Qua digitale it-løsninger, har man formået at spare mange timer ved at automatisere kompleks og langtrukken dokumentation og den enkelte medarbejder har derved fået muligheden for at bruge sin tid mere effektivt til at løse andre arbejdsopgaver. Hos 2BM står dygtige specialister klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at implementere nye software løsninger, der kan effektivisere forskellige arbejdsopgaver hos jer. 2BM er totalleverandør af SAP og med mere end femten års erfaring, har 2BM opbygget et fantastisk renommé og er et førende konsulenthus. Det betyder også, at du hos 2BM finder nogle af landets førende SAP konsulenter, der er klar til at hjælpe dig med at løse nogle af de udfordringer du skulle have. 2BM’s SAP konsulenter er specialister på mange områder og tilbyder et væld af forskellige løsninger. 2BM tager udgangspunkt i den enkelte kunde og deres SAP konsulenter sørger for, at kunden får en skræddersyet løsning, der opfylder alle krav og behov som kunde skulle have. Det er nogle af de ting, der gør 2BM’s SAP konsulenter til nogle af de dygtigste.

SAP Projektledelse

Nye og smarte it-systemer kan gøre en verden til forskel i en virksomhed. Et it-system kan betyde forskellen mellem liv eller og død for en virksomhed og derfor er det altafgørende, at I i din virksomhed formår at komme i mål med implementering af jeres it-systemer. 2BM har stor erfaring med SAP Projektledelse og står også til rådighed, hvis du ønsker effektiv projektledelse med nogle af markedets bedste projektledere. Med projektledelse fra 2BM er du sikret en professionel og effektiv tilgang til de forskellige projekter, hvor både budgetter og diverse tidsplaner overholdes. Projektlederne har kendskab til forskellige projektmetoder, heriblandt både Prince 2 og agile. Derudover har de førhen stået i spidsen for andre SAP projekter og 2BM er dermed et oplagt valg, hvis du er på udkig efter dygtige projektledere til SAP Projektledelse. Med erfaring i SAP Projektledelse i både offentlige forvaltningsprojekter og i virksomheder i mange forskellige brancher, er du sikker på, at 2BM’s projektledere ved hvad de snakker om. Med SAP Projektledelse fra 2BM er du sikret en øget koordinering, lavere risici, bedre kommunikation og resultater, der både kan ses og mærkes. Du kan læse mere om SAP projektledelse og få besvaret dine spørgsmål på www.2bm.dk.

Smarte løsninger inden for SAP Fiori

Hos 2BM finder du også dygtige specialister inden for SAP Fiori. Traditionelt set, har SAP været et redskab man i virksomheder typisk har brugt på stationære computere, men i takt med, at mobile enheder som tablets og smartphones er blevet langt mere kraftfulde, har fået nye sensorer og kameraer, er det blevet mere og mere oplagt at begynde på at anvende SAP på de mobile enheder – det vil give en enorm fleksibilitet for den enkelte og effektivisere diverse opgaver. Er du på udkig efter skræddersyede it-løsninger inden for SAP Fiori, står 2BM klar til at tilbyde deres ekspertise til dig og din virksomhed. Med et dygtigt team af app-udviklere, får du mobile applikationer med nye interfaces, der er nemme at have at gøre med og forstå for de fleste. SAP Fiori bliver anvendt til at bygge offline og online mobile løsninger til flere forskellige styresystemer, der er nemme at foretage ændringer i, hvis man har kendskab til SAP’s standarder. Klik her og læs mere om hvad 2BM kan tilbyde dig og din virksomhed af mobile løsninger inden for SAP Fiori på www.2bm.dk.

Få hjælp til implementering af smarte it-løsninger hos 2BM.