s

Hos Funtastic finder du bl.a. spændende juleaktiviteter og en underholdende rodeotyr

Hos Funtastic finder du bl.a. spændende juleaktiviteter og  en underholdende rodeotyr

Super sjove juleaktiviteter

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er et stort fokus på god kundeservice. Funtastic elsker julen og de vil gerne at deres kunder får den bedste oplevelse ved at handle deres produkter hos dem. Det handler om den gode juleånd, og du kan være sikker på at komme i julestemning ved at besøge deres hjemmeside. Start med at tage et kig på deres udvalg af juleaktiviteter. Er du fx på udkig efter at leje en sjov kælkebakke, der gør juledagene endnu sjovere for både børn og voksne, kan du finde en god udlejningsmodel på deres hjemmeside. En kælkebakke som deres kan sættes op mange forskellige steder og den er nem at betjene. Har du spørgsmål til deres kælkebakke, kan du kontakte dem over telefonen.

Rodeotyr til god underholdning

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle sjove produkter, kan du også tage et kig på deres populære rodeotyr. En rodeotyr er super sjov og kan næsten bruges af folk i alle aldre. Det sjove ved en rodeotyr er at det er super god underholdning til fester eller andre slags arrangementer, og den skaber en god og let stemning. Kunne du godt tænke dig at leje en rodeotyr til din næste fest, har du mulighed for at få den leveret ligegyldigt hvor du bor i landet. Har du nogle spørgsmål til udlejning af deres rodeotyr er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen til en uforpligtende snak.

Læs mere på deres hjemmeside, og få en masse gode ideer til din næste fest. Har du nogle spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte dem.