s

Hos Harald Nyborg finder du bl.a. en havetraktor og en pavillon til gode priser

Hos Harald Nyborg finder du bl.a. en havetraktor og en pavillon til gode priser

Smart havetraktor til den store have

Harald Nyborg er udbyder af en lang række forskellige havetraktorer, som findes til fornuftige priser. En havetraktor er en kæmpe fordel, hvis man har et stort udendørsareal at holde styr på. Havetraktoren kan slå og klippe græsset en hurtigere end en almindelig plæneklipper, og der kan derfor spares mange timer. Havetraktorerne som findes hos Harald Nyborg, er fra mærket MTD, så der loves en god og effektiv maskine, som yder efter dens hensigt. Derudover kan der hos Harald Nyborg tilkøbes ekstraudstyr til din havetraktor, som bl.a. river, påhængsvogne, opsamlere og meget andet. Havetraktorerne findes i mange forskellige størrelser og prisklasser, alt efter hvilket behov man har. Priserne løber fra 8.000 kr. ti 17.000 kr., så der altid kan findes en god stor eller lille maskine hos på www.harald-nyborg.dk.

Pavillon til udendørs fest

Der findes hos Harald Nyborg også et fornuftig udvalg af pavilloner, til gode priser. En pavillon er en ideel løsning til en udendørs fest, hvor der sørges for le og tørhed til festen, hvis uvejr skulle fremkomme. En pavillon fra Harald Nyborg findes i mange forskellige størrelser, så der altid kan findes den korrekte til netop din fest. Ligeledes kan der tilkøbes forskelligt tilbehør til din pavillon, som fx sidevægge, der afskærmer yderligere for vind, sol og regn. En pavillon er derfor en essentiel del til enhver god havefest, hvis man ønsker at være sikret mod vind og vejr, som ikke skal kunne ødelægge festen. Klik eventuelt ind på www.harald-nyborg.dk og læs mere om det brede udvalg og find den rigtige havepavillon til dig.

Besøg Harald Nyborg i butikkerne eller på deres hjemmeside, hvor der ydes god og hurtig service, samt en godt udvalg af forskellige produkter.