s

Hos Himmerlands Pejsecenter kan man blandt andet købe en pejseindsats såvel som brændeovn

Hos Himmerlands Pejsecenter kan man blandt andet købe en pejseindsats såvel som brændeovn

Hygge med pejseindsats

Er der næsten noget mere hyggeligt, end at tænde op i pejseindsatsen i stuen på en kold vinterdag eller efterårsdag, og mærke varmen brede sig i stuen? Har I besluttet jer for at installere en ny pejseindsats hjemme i stuen, og vil I gerne have en model der både ser pæn ud og samtidig holder et godt niveau af kvalitet? Så er Himmerlands Pejsecenter det rette sted at starte med at kigge. Forhandleren har nemlig ligesom i mange andre kategorier samlet et flot udvalg af pejseindsatse, og de har med sikkerhed også en model der vil passe perfekt ind i jeres stue. Samtidig I naturligvis få råd og vejledning af medarbejderne, som ved rigtig meget om valg af pejseindsats.

Brændeovn fra flere gode mærke

Foretrækker I en brændeovn frem for pejseindsats, er forhandleren ligeledes et godt sted at starte med at kigge. De har nemlig samlet et fint udvalg af brændeovn fra gode mærker som HWAM, Lotus og CONTURA, og der vil helt sikkert også være en brændeovn i kataloget, der falder ekstra godt i jeres smag. Der er nemlig både klassiske brændeovne samt brændeovne i mere moderne design.

Overvejer I at købe jeres nye brændeovn eller pejseindsats hos www.himmerlandspejsecenter.dk, kan I altid få en uforpligtende snak med de erfarne folk bag butikken om valg af model og lignende.