s

I dette blogindlæg kigger vi nærmere på byg selv pc’er og AMD Ryzen

I dette blogindlæg kigger vi nærmere på byg selv pc’er og AMD Ryzen

Byg selv pc hos Føniks Computer er en af de bedste muligheder

En byg selv pc er den perfekte måde at give sig selv en computer, der på perfekt vis lever op til alle ens forventninger. Hos Føniks Computer har man gjort det så let som muligt at sammensætte en byg selv pc. Man har nemlig sammensat en række skabeloner på computere, som man så kan vælge til og fra, fra. Det vil sige, at hvis du finder en byg selv pc der passer til dit budget, og har de specifikationer du er ude efter, men du f.eks. allerede har et grafikkort der fungerer godt, kan du bare vælge grafikkortet i den nye computer fra. På den måde bliver en byg selv pc en nem måde at få alle fordelene ved selv at bygge en pc, med lidt mindre af besværet. Vil du vide mere om byg selv pc ’er, så besøg www.fcomputer.dk.

AMD Ryzen processorer giver ufattelige mængder kraft

Udover byg selv pc, kan du blandt andet også købe ny CPU hos Føniks Computer. Her kan du f.eks. vælge en kraftfuld CPU fra AMD Ryzen. AMD Ryzen byder på moderne teknologi, der er i blandt den bedste i verden. Vil du derfor have en CPU der med lethed kan klare selv ekstra-tunge opgaver, vil en AMD Ryzen CPU næsten med sikkerhed være et godt sted at starte.

Besøg butikkens hjemmeside når du har tid, og få et kig på udvalget inden for blandt andet byg selv pc, AMD Ryzen og meget mere.