s

Indret din bolig med håndknyttede tæpper og diverse kelimpuder

Indret din bolig med håndknyttede tæpper og diverse kelimpuder

Håndknyttede tæpper velegnede til boligindretning

Find de smukkeste håndknyttede tæpper i en lang række former, mønstre og farver her. De håndknyttede tæpper kan nemt inkorporeres i boligindretningen og egner sig til flere forskellige rum – vælg bl.a. mellem et aflangt tæppe som løber til gang og entre, et stort tæppe til stuen eller værelset, et lille tæppe til badeværelset eller køkkenet eller noget helt andet. Mulighederne er mange med de håndknyttede tæpper, der alle er unikke fra hinanden og af høj, håndlavet kvalitet. Der kommer ofte flere håndknyttede tæpper til sortimentet, så du har mulighed for at finde det helt rette af slagsen til netop dit hjem.

Flotte kelimpuder

Med kelimpuder fra Noeola får du både en smuk detalje til din boligindretning, men også en behagelig en af slagsen. Pryd f.eks. sofaen eller sengen med de smukke kelimpuder, der alle er håndlavede i Tyrkiet og håndplukket af Noeola selv, så det kun er de smukkeste puder af bedste kvalitet, du finder i shoppen. Tag blot et kig på det flotte sortiment, hvor der er rig mulighed for at finde de rette mønstre og farver til din personlige boligindretning. Falder du for mere end én af de lækre kelimpuder, kan de nemt skabe en rød tråd sammen. Valget er dit og kvaliteten er i top.

Udforsk Noeolas unikke univers og find de skønneste puder og tæpper til ethvert rum i dit hjem. Hos Noeola er produkterne håndlavede og håndplukkede, og kvaliteten i top – så leder du efter et personligt og unikt touch til dit hjem, bør du tjekke Noeola ud.