Inliners til børn eller rulleskøjter med 4 hjul som på et skateboard

Inliners til børn eller rulleskøjter med 4 hjul som på et skateboard

Rulleskøjter med 4 hjul for begyndere og kunstrulleskøjteløbere

Ved rulleskøjter med 4 hjul kan de sidde parvis to og to. Du får dem både til børn og voksne, og de kan bruges til rulledisko, kunstrulleskøjtning, hyggeture, fitness og motion. De klassiske, som er egnede til kunstrulleskøjtning, får du både i hvid, lyseblå, lilla og med leopardmønster. Jeg anbefaler, at du beslutter dig for, hvad du primært vil bruge dem til, før du vælger.

Rulleskøjter med 4 hjul for børn

De mest cute side-by-side rulleskøjter med 4 hjul er helt klart Tempish Sunny Bloom Side-by-side rulleskøjter. De er til juniors første ture hen ad vænget.

Rulleskøjter med 4 hjul for voksne

Bliv rullediskodronning på rulleskøjter med fire hjul med de hotte Roces Piper Leopard Side-by-side rulleskøjter. Med 4 hjul er de designet til både udendørs og indendørs brug.

Inliners til børn, der drøner afsted – Skatetema.com

Når du ser på www.skatetema.com og finder inliners til børn, er der ingen tvivl om, at det er her, de seje hører til. Du kan vælge modeller i en eller to af alle regnbuens farver samt sorte og hvide. Inliners til børn er især for de lidt større eller unge, som vil bruge dem til at transportere sig til skole. Skøjter dit barn om vinteren? Så holder de skøjteteknikken vedlige.

Inliners til børn ‒ K2 Marlee Beam ‒ Girls

De røde og sorte pige-inliners til børn er for fede med det grønne led-lys på kørebanen. Dem vil dit barn klart bruge dag og aften. Du kan vælge mellem tre forskellige justerbare størrelser, så de holder i flere år. Går du op i dit barns sikkerhed? Kompositrammen sørger for, at barnet er tæt på jorden og gør det nemmere at holde balancen.

Inliners til børn ‒ K2 Marlee Beam ‒ Boys

Drengene kan også være med, når de skal vælge blandt de mange inliners til børn. De superfede blå og sorte rulleskøjter har fået sat prikken over i’et med blåt led-lys. De leveres i samme størrelser som inliners til piger. Både til drenge og piger anbefaler Skatetema.com, at de bruges til fitness inline skate.

God kundeservice

Du får et højt niveau af kundeservice, og har du ikke valgt rigtigt ved køb af dine nye dine inliners til børn eller side-by-side rulleskøjter med 4 hjul har du 14-dages returret. Varen skal være i samme stand.