s

Italiensk olivenolie og gourmet marmelade i højeste kvalitet på sorgenfrispecialiteter.dk

Italiensk olivenolie og gourmet marmelade i højeste kvalitet på sorgenfrispecialiteter.dk

Smag på gourmet marmelade med mango, kvæde, kirsebær etc.

Når du køber friskbagt brød og rundstykker fra den lokale bager, så vil det være prikken over i’et med godt smør og gourmet marmelade på toppen. Sorgenfri Specialiteter tilbyder nemlig marmelade i gourmetkvalitet med hele frugter. Vælg de klassiske som æble, kirsebær og hindbær. Prøv også mango, havtorn gelé og kvæde. Eller smag på deres fantastiske gourmet marmelade med ingefær og granatæble. Kombiner evt. med nogle andre delikatesser for at fylde din indkøbskurv op. Så giver Sorgenfri Specialiteter dig fri fragt over 300 kroner. På sorgenfrispecialiteter.dk kan du også vælge at betale med Mobilepay, hvis det er dig bekvemt. Så er det hurtigt at få lidt sødt til køkkenskufferne igen. Når man først har prøvet en af deres gourmet marmelader, så har man ikke lyst til at gå væk fra den. Men gør alligevel dig selv den tjeneste og prøv nogle af de forskellige smagsnuancer.

Italiensk olivenolie og jomfruolivenolie til salg hos Sorgenfri Specialiteter

Sorgenfri Specialiteter sælger også italiensk olivenolie, som ikke bare er god til madlavning, men også med salater. Du kan evt. kombinere med en italiensk balsamico og skabe en delikat salat til de dejlige sommerdage. Få den rendyrkede olivenolie, eller prøv muligheder med et strejf af hvidløg, citron eller appelsin. På sorgenfrispecialiteter.dk forhandles også ekstra jomfruolivenolie og solsikke krydderolie. Køb fantastisk italiensk olivenolie og balsamico, der også kan egne sig som gave.

Forkæl dig selv med gourmet marmelade fra Sorgenfri Specialiteter oven på et godt stykke brød. Det er en duo, som er perfekt til at skyde dagen i gang med. Prøv også at kigge nærmere på italiensk olivenolie fra webshoppen. Du finder specialiteter til festen og til hverdagens fornøjelser. Fordi vi skal også have det lidt godt i det daglige, naturligvis.