s

Kindle og Onyx e bogslæsere hos eBookReader.dk

Kindle og Onyx e bogslæsere hos eBookReader.dk

Kindle e bogslæser – køb i DK hos eBookReader.dk

Kindle har etableret markedet, og deres e bogslæsere er stadig nogle af de mest populære på globalt plan – af gode grunde. Man kender især Amazon Kindle for deres Oasis og Paperwhite serie, men den klassiske linje kører stadig på fuldt blus. Her finder du Kindle 8 og 10 hos eBookReader.dk. Vælg en e bogslæser fra dette brand, da de understøtter Æ, Ø og Å og kommer med moderne e-ink og behagelig baggrundsbelysning. Det gør det til en alt i alt lækker oplevelse at fordybe sig i en god bog på en Kindle e bogslæser, uanset om man er til romantik, science fiction eller hård faglitteratur. Find de bedste priser i DK hos eBookReader.dk. Hjemmesiden tilbyder besparelser på Amazon Kindle Paperwhite 3 og 4, Oasis og andre modeller fra denne leverandør.

Bestil en avanceret Onyx e-reader til storformatslæsning

Der er efterhånden en række mærker, som er trådt i Kindles fodspor, men de har mere end blot jagtet markedet. Et brand som Onyx har skabt innovative løsninger, der har bevæget grænsen for, hvad en e-reader kan. Onyx e-readers er kendetegnet ved større skærme, som egner sig til storformatsbøger. De er kompatible med en række software som eReolen, Storytel m.m. Det er Android, som er installeret som OS på Onyx e-readers, og derfor kan man installere apps fra de forskellige udgivere og streamingtjenester. Køb flere modeller fra Onyx som fx Poke, Pro, Nova Pro, Note og MAX 2.

Man kan ikke gå galt med en e-reader fra hverken Onyx eller Amazon Kindle. Du finder DK’s mest velsammensatte udvalg af e bogslæsere fra disse brands online hos eBookReader.dk.