s

Køb 8 mm træpiller og træbriketter i høj kvalitet hos Pillemand.dk

Køb 8 mm træpiller og træbriketter i høj kvalitet hos Pillemand.dk

Træbriketter i høj kvalitet

Pillemand.dk er udbyder af de kvalitetsrigtige træbriketter. Træbriketterne er en fremstilling af træspåner og savsmuld, som bliver hårdt presset sammen. Grundet fremstillingsprocessen og materialet, er træbriketter både et miljøvenligt produkt, samt at det er meget effektivt. Ligeledes er træbriketterne nemme at fragte samt opbevare, da de ikke smuldre og er hurtige at benytte til at optænde med. Grundet træspånerne og savsmuldet som er blevet brugt i træbriketterne, er de lette at antænde, hvilket gør dem gode til optænding af brændeovnen. Der findes mange forskellige typer, varianter og kvaliteter af træbriketter. Derfor er træbriketter altid et fornuftigt valg, hvis man ønsker den høje kvalitet, samt gode optændingsmuligheder. Find ud af mere, samt få gratis levering på pillemand.dk.

8 mm træpiller

Man finder hos Pillemand.dk også forskellige 8 mm træpiller, i høj kvalitet. Udvalget af 8 mm træpiller byder på træpiller i forskellige varianter, hvor man bl.a. finder træpiller af fyr/nåletræer. Derfor kan man hos Pillemand.dk altid finde lige præcis de 8 mm træpiller, der passer bedst til ens behov. Alle træpillerne man finder hos Pillemand.dk, har dog tilfælles at de er fremstillet på miljøvenlig vis, samt har en høj brændværdi og er anset for at være de bedste træpiller i verden. Dette skyldes at de er leveret direkte fra de bedste leverandører, der er anset for at fremstille verdens bedste 8 mm træpiller. Ligeledes er alle 8 mm træpillerne fremstillet gennem ansvarligt skovbrug, hvor at der i udvalget også findes FSC certificeret træpiller. Man kan finde meget mere information omkring produkterne og deres funktioner, på pillemand.dk.

Besøg Pillemand.dk allerede i dag, hvis man søger kvalitetsrigtigt biobrændsel og andre høje kvalitetsoptændingsløsninger.