s

Køb både bordtennisbat og bordtennisbord hos HomeX.dk

Køb både bordtennisbat og bordtennisbord hos HomeX.dk

Bestil et bordtennisbat af en høj kvalitet på www.homex.dk

Det er nødvendigt med et seriøst bordtennisbat for at kunne nyde sportsgrenen til det fuldeste. Hos HomeX.dk finder du specialdesignede bordtennisbat fra Stiga, og du finder også covers til disse. Udvalget byder på modeller, der henvender sig til konkurrencespillere, men også amatørniveau. Du finder fx bordtennisbat med justerbar bredde samt sæt, hvor du modtager flere bordtennisbat og bolde, så I alle sammen er klar til at spille. HomeX.dk har et gennemgående samarbejde med Stiga, der er en førende producent inden for bordtennisverdenen, og derfor finder du mange serier fra Stiga i kategorien med bordtennisbat. Hvis der skal købes til hele skolen eller klubben, så finder du også et skolesæt med 12 bordtennisbat og 24 bolde til en stærk pris.

Bordtennisbord til turneringsbrug og fritidsbrug

Leder du efter et nyt bordtennisbord, så prøv at se modellerne fra Stiga. Da HomeX.dk arbejder tæt sammen med denne leverandør inden for bordtennis, tilbyder de også ekstra mange Stiga bordtennisborde på www.homex.dk. Her finder du de klassiske borde til indendørs spil i hallen, i aulaen eller på selve børneværelset. Du kan også finde udendørs bordtennisborde, der er lavet i en kvalitet, så de kan holde til udendørs brug. Hvis du leder efter et bordtennisbord fra Sportive eller Sponeta, er kategorien her også relevant. Det er muligt at bestille minibordtennisborde, som egner sig til steder med knap så meget plads, men hvis man skal spille bordtennis på konkurrenceplan, kræver det selvfølgelig et bordtennisbord i de rigtige dimensioner. Læs meget mere om det hele online hos HomeX.dk.

Bordtennis er populariseret blandt andet pga. Danmarks position helt fremme i feltet med spilleren Michael Maze. Hos HomeX.dk finder du alt det nødvendige udstyr til at kunne spille denne tekniske sportsgren. Spar bl.a. på et nyt bordtennisbord eller bordtennisbat fra Stiga på www.homex.dk.