Køb dit nye pillefyr eller pilleovn hos Himmerlands Pejsecenter

Køb dit nye pillefyr eller pilleovn hos Himmerlands Pejsecenter

Skift til pillefyr med god samvittighed

Find pillefyr i høj kvalitet hos Himmerlands Pejsecenter! Deres store udvalg, er til dig, der ønsker en ny og billigere måde at opvarme din bolig og dit brugsvand på. Alle pillefyr hos Himmerlands Pejsecenter importeres fra producenten Caminetti Montegrappa, der er kendte for deres høje kvalitetsniveau og utroligt lette betjening. Netop denne type af moderne pillefyr er derfor det perfekte alternativ, til det gamle oliefyr. Det er netop fordi, der er en lang række fordele, du kan komme til at nyde godt af. Først og fremmest vil du blive mødt af en betydeligt lavere varmeregning. Test viser, at du kan spare op imod 70 procent på udgifterne, hvis du vælger at udskifte et oliefyr med et pillefyr. En anden fordel er det faktum, at pillefyr er en miljøvenlig løsning, der gavner både miljø og natur. Dette skyldes afbrændingen af træpiller, der ikke udleder nogle former for CO2, sådan at du kan opvarme din bolig med rene intentioner og en ren samvittighed.

Skab en hyggelig stemning med pilleovn

Er du interesseret i en pilleovn, står Himmerlands Pejsecenter også her klar med et bredt udvalg af muligheder. Hos dem kan du finde en pilleovn med topafgang eller bagudgang, samt med vandtank eller varmeflytning. En pilleovn er et fantastisk alternativ til konventionelle brændeovne, da de giver dig mulighed for at kunne nyde alt det hyggelige ved en pejs — med helt ren samvittighed. En pilleovn fra Himmerlands Pejsecenter er nemlig ligeledes CO2-neutral, da den ligesom pillefyret afbrænder træpiller. Dette betyder derfor også, at en pilleovn kan spare dig mange unødvendige kroner på varmeregningen. Udvalget af pilleovne føres ligeledes fra mærket Caminette Montegrappa der, på grund af deres flotte design og intuitive betjening, har vundet stort indpas i hele landet. På denne måde kan du vælge præcis den pilleovn, der passer din husholdning og din bolig bedst. Vælger du for eksempel en pilleovn med topudgang, leveres denne med fjernbetjening. Dette fungerer ved, at fjernbetjeningen har en indbygget temperaturføler, der i forbindelse med ovnen kan indstilles til præcis den temperatur du føler dig bedst tilpas ved.

Har du brug for vejledning angående hvilken varmekilde, der passer dine behov bedst, står flere medarbejdere klar på www.himmerlandspejsecenter.dk!