s

Køb narkotest fra Rapid Response og silkeundertøj fra DermaSilk

Køb narkotest fra Rapid Response og silkeundertøj fra DermaSilk

Rapid Response narkotest giver et hurtigt svar

Leder du efter en pålidelig og hurtigt narkotest? Få klarhed på kort tid med test mod stofmisbrug fra Rapid Response, der forhandles hos Jepsen HealthCare. Udvalget er inddelt i kategorier med narkotest til private og fagfolk samt en kategori med spyttest til at fastsætte alkoholpromillen. Rapid Response stofmisbrugstestene kan måle koncentrationen af forskellige narkotiske stoffer og medicin i testpersonens urin og give et hurtigt svar på mindre end 10 minutter. Dette gør denne type test god og allround til mange situationer. De benyttes bl.a. på efterskoler og arbejdspladser, hvor der er behov for at vide, om alle elever og medarbejdere er misbrugsfrie. Narkotest fra Rapid Response er alle sammen FDA-godkendte samt CE-mærkede. De overholder ligeledes standarderne for in-vitro diagnostik i Europa. Læs mere om fordelene ved stofmisbrugstest fra Rapid Response på jepsenhealthcare.dk.

Bestil DermaSilk undertøj hos Jepsen HealthCare, og få hurtig levering

Køb det lækre DermaSilk undertøj på www.jepsenhealthcare.dk. Med DermaSilk Intimo terapeutisk silkeundertøj opnår man mange fordele. De behagelige og komfortable underbukser og undertrøjer til mænd og kvinder er skabt sådan, at kun 100 % silkefibre kommer i kontakt med huden. Derved sikrer DermaSilk undertøj minimal irritation af hud og underliv og medfører en optimal varme- og fugtbalance. Jepsen HealthCare fører en del i DermaSilk undertøj, der er dermatologisk testet. Der er nemlig opnået gode resultater i kliniske studier. Jepsen HealthCare fører undertøj fra serierne Elite, Black samt Classic, som alle har de samme grundlæggende egenskaber, der gør underbukserne og undertrøjerne fra dette mærke til noget unikt. Køb undertøj i silke til mænd og kvinder på jepsenhealthcare.dk.

Køb terapeutisk undertøj fra DermaSilk i silke, og opnå mange helbredsmæssige fordele. Jepsen HealthCare sælger terapeutisk beklædning, men du finder også diverse test og apparater på webshoppen. Vælg imellem Rapid Response stofmisbrugstest, og få klarhed inden for 10 minutter.