Kom godt i mål med dine hus- og haveprojekter med faldunderlag og brolæggersand fra GrusDirekte.dk

Kom godt i mål med dine hus- og haveprojekter med faldunderlag og brolæggersand fra GrusDirekte.dk

Beskyt både børn og voksne med et faldunderlag

I sortimentet hos GrusDirekte.dk finder du et stort udvalg af grus-produkter, der kan hjælpe dig med at komme godt i mål med dine projekter. Går du f.eks. med planer om at anlægge et lege- eller træningsområde udendørs, kan du med det rigtige faldunderlag forebygge både smerter og skader ved fald. På den måde er du eller dine børn bedst sikret, når området efterfølgende skal tages i brug. GrusDirekte.dk forhandler faldgrus med både fin og grov struktur, der består af 100 % grus med en stenstørrelse på 1-8 millimeter. Gruset er desuden renset for skadelige elementer som slam, skarpe korn og lerpartikler, så det er sikkert at benytte til alle slags projekter.

Vælg det rigtige brolæggersand til dine projekter

Er det derimod ikke et lege- eller træningsområde, men snarere en ny flisebelagt terrasse eller indkørsel, du går med planer om at anlægge derhjemme, kan GrusDirekte.dk også hjælpe dig. I deres sortiment finder du nemlig også et stort udvalg af brolæggersand – også kaldet afretningssand – der benyttes som underlag ved fliselægning. Brolæggersandet lægges i et lag på minimum 5 cm og sikrer, at stenene ligger som de skal og er korrekt afrettede. Du kan se hele det store udvalg på www.grusdirekte.dk, hvor du også kan læse mere om de individuelle produkter og de mange købsfordele, du får hos GrusDirekte.dk.

Uanset størrelsen på dit anlægningsprojekt, kan du finde alle de nødvendige materialer hos GrusDirekte.dk. Der er du garanteret et produkt i høj kvalitet, der vidner om mange års erfaring i branchen, og via deres mængdeberegner, kan du nemt og hurtigt finde frem til lige præcis den mængde af sand eller grus, du har brug for.