s

Kongkrudt – kongen af fyrværkeri i Næstved

Kongkrudt – kongen af fyrværkeri i Næstved

Bestil flot og billigt fyrværkeri

Nytårsaften er ikke det samme uden fyrværkeri, og danskerne elsker at skyde det nye år i gang med raketter og pragtfulde batterier. Kongkrudt tilbyder gode priser på deres store fyrværkeriudvalg. D. 27. december afholder Kongkrudt en prøveafskydning på adressen i Næstved, så du kan se det flotte fyrværkeri i aktion inden køb. På www.kongkrudt.dk kan du læse mere om Sjællands største fyrværkerisortiment, og se flotte billeder af produkterne. Bemærk, at det kun er muligt at bestille fyrværkeri hos Kongkrudt mellem d. 15. december og 31. december. Bliv parat til at afslutte 2018 og skyde 2019 i gang.

Fyrværkeri med salg i Næstved – alt fra raketter til heksehyl

Køb fyrværkeri i Næstved hos specialisten Kongkrudt, som sælger bomberaketter, bomberør, fontæner, ”håndgranater” og naturligvis heksehyl. På www.kongkrudt.dk kan du også se pakkeløsninger, hvor det er muligt at spare gode penge på kvalitetsfyrværkeri bl.a. ved køb af deres familieblanding. På kongkrudt.dk finder man også hundeproppistoler og knaldmix – alt sammen til suveræne priser med udlevering i Næstved. Deres kampagnepriser på raketter, batterier, fontæner osv. er ikke til at matche. Fyrværkeri er én af de ting, som ikke må sendes med posten af åbenlyse årsager, men i modsætning til mange andre firmaer, der udleverer raketter og batterier på en brakmark, er det altså muligt at få udleveret fyrværkeri i butikken i Næstved. Der sælges heksehyl, fontæner, bomberør, bomberaketter osv. fra serier som Royal Classic, Deluxe og Silver samt Young Zone, hvor sidstnævnte bl.a. leverer fyrværkeri, der er sikrere og mere juniorvenligt.

Tag et kig på udvalget online på kongkrudt.dk, men gå ikke glip af prøveafskydningen af de flotte raketter, batterier og bomberør i Næstved d. 27. december. Kongkrudt leverer det største sortiment af fyrværkeri på Sjælland, som alle fyrværkerientusiaster ikke bør gå glip af. Bliv klar til at afslutte 2018 med manér.