Kontinentalsenge på tilbud – Dunlopillo, Carpe Diem, Schramm m.fl.

Kontinentalsenge på tilbud – Dunlopillo, Carpe Diem, Schramm m.fl.

Schwarz Senge – Alt i kontinentalsenge fra førende leverandører

Hvem drømmer ikke om en kontinentalseng? Schwarz Senge er specialist, når det kommer til kontinentalsenge, og du kan frit vælge imellem et væld af modeller fra Getama, Carpe Diem, Jensen Beds, Schramm og flere andre af de helt store spillere på det danske og internationale sengemarked. Besøg www.schwarz.dk, hvor du kan bladre igennem de mange sengemodeller i kategorien med kontinentalsenge. Du har mulighed for at købe online, men måske det er værd at komme forbi København Ø, hvor du kan få vejledning samt en gratis rygtest? Du er altid velkommen hos dette servicemindede sengehus, der hjælper dig i øjenhøjde med at finde den nye kontinentalseng, uanset om den skal være fra Jensen Beds, Getama, Schramm eller et andet brand. Læs mere om kontinentalsenge online.

Dunlopillo tilbud – Bestil via schwarz.dk

Der er godt nyt til alle tilhængere af mærket! Se de attraktive Dunlopillo tilbud hos Schwarz Senge, der fører et stort udsalg fra mærket her. Med flere årtier på bagen, ja, så har Dunlopillo formået at udvikle sig fra et mindre mærke til et verdensomspændende brand. Det hele startede i 1929, og i dag finder man deres produkter i sengehuse her i landet samt på globalt plan. Schwarz Senge fører nogle fantastiske Dunlopillo tilbud. Der er gode udsalg på alt fra boxmadrasser og topmadrasser til en splinterny elevationsseng. Tag et kig på udsalgsvarerne via www.schwarz.dk, hvor det hurtigt vil gå op for dig, at det er en seriøs mængde procentpoint, der er skåret væk.

Når det kommer til kontinentalsenge fra brands som Dunlopillo, Schramm og Getama, så er Schwarz Senge bare bedst. Du finder pt. et væld af tilbud på elevationssenge, boxmadrasser, latex madrasser, sengegavle og meget mere. Se det på schwarz.dk i dag!