s

Kropsolie og salve sælges fra lokal fabrik i Aalborg

Kropsolie og salve sælges fra lokal fabrik i Aalborg

Køb salve samt læbepomade via www.badeanstalten.dk

Badeanstalten tilbyder salve med lindrende egenskaber, og i samme kategori er der også nogle interessante læbepomader med en bred vifte af aromatiske oplevelser. Deres læbepomade og salve er fremstillet af nogle spændende råvarer som f.eks. kokosolie, kakaosmør og sheasmør. Det er ingredienser uden vand, som er kendte for deres fugtgivende evne. Fugt dine læber på naturlig vis med læbepomade fra badeanstalten.dk, og shop unikke salver, der er et resultat af lang testen på den hyggelige fabrik. Grundet de naturlige råvarer, så betyder det ikke noget, hvis man kommer til at slikke sig om munden. Læs mere om Badeanstalten salve og læbepomade online på deres stilfulde webshop.

Body butter og kropsolie i skønneste kvalitet

Du finder også kropsolier af vidunderlige ingredienser, som går ind og beskytter huden samt gør den smidig og skøn. I denne kategori hos Badeanstalten finder du både kropsolie, creme og bodylotion. Der er samlet nogle unikke, danske produkter, der er gode eksempler på de stolte sæbetraditioner og den innovation, vi har. Prøv f.eks. body butter med lime og bodylotion med kakaosmør. Hvis du mangler hverdagspleje, så klik ind på badeanstalten.dk, der tilbyder kropsolie, bodylotion m.m., der trænger hurtigt ind i huden. De nærende ingredienser beskytter huden, og med håndcreme fra Badeanstalten er man altid i stand til at tage den med på farten. Kig nærmere på de naturskønne kropsolier og body butter online, hvis du kun ønsker at påføre det bedste på din hud.

Badeanstalten tilbyder unikke produkter fra egen fabrik. Der er tale om plejemidler som kropsolier og salver, ligesom du kan shoppe vidunderligt badesalt, sæbe m.m. direkte fra www.badeanstalten.dk.