s

Lad Edelmann Kontorservice gavne din virksomhed med telefon omstilling og kalenderbooking

Lad Edelmann Kontorservice gavne din virksomhed med telefon omstilling og kalenderbooking

Telefon omstilling sikrer et roligt arbejdsmiljø

I en virksomhed kommer der dagligt en lang række opkald fra kunder og andre, som er med til at sænke arbejdet rundt omkring på kontorerne. Disse opkald er med til at forstyrre dine medarbejdere, hvorfor telefon omstilling fra Edelmann Kontorservice vil være en enorm hjælp. Med telefon omstilling skal dine medarbejdere ikke tage stilling til diverse opkald, som hele tiden kommer ind på linjen. Det dygtige og kyndige team fra Edelmann Kontorservice vil med deres telefon omstilling effektivt og sikkert screene alle opkald, så du og dine medarbejdere kan tjekke, om det er et opkald, I vil gå videre med eller ej. Altså er telefon omstillingen en hjælp til jer, så I ikke konstant afbrydes af opkald, hvad end de er vigtige eller ej. Telefon omstillingen giver mulighed for altid at vende tilbage til et opkald senere, når der er tid og overskud.

Kalenderbooking – nem og overskuelig planlægning

En virksomheds kalender kan hurtigt blive fyldt og svær at danne et overblik over. Derfor tilbyder Edelmann Kontorservice kalenderbooking, som sikrer dig hurtig administration af din kalender, så der aldrig er tvivl om aftaler, møder og meget andet, som en arbejdskalender kan blive fyldt ud med. Udover kalenderbooking hjælper Edelmann Kontorservice naturligvis også med afbud og aflysninger, så der ikke spildes tid på møder og andet, der ikke blev til noget alligevel. Læs mere om, hvad en kalenderbooker fra Edelmann Kontorservice kan gøre for din virksomhed, og hvorfor de er nogle af de mest anerkendte og populære på markedet indenfor kalenderbooking og andre ydelser.

Edelmann Kontorservice er nogle af de førende indenfor hjælp til kundeservice, og derfor bør du overveje, om ikke der er noget din virksomhed kunne bruge professionel hjælp til.