s

Lad kosttilskud som ArthroFlex og kalm til hunde fra Dyrlægens Gård hjælpe dit kæledyr

Lad kosttilskud som ArthroFlex og kalm til hunde fra Dyrlægens Gård hjælpe dit kæledyr

Kalm til hunde er naturligt beroligende

Bliver din hund let stresset eller urolig i uvante eller specifikke situationer? Så kan kalm til hunde fra Dyrlægens Gård være den rigtige løsning. Dette kosttilskud med naturlige ingredienser hjælper nemlig din hund med at finde en naturlig ro, så den nemmere kan håndtere situationer, den ikke bryder sig om. Det kunne f.eks. være en højlydt nytårsaften eller introduktionen til nye mennesker eller omgivelser. Kalm til hunde har nemlig en beroligende effekt på hunde i alle aldre og størrelser, og dette sker helt uden at udsætte din hund for unødige kemikalier eller unaturlige stoffer. Alle produkter, du finder i sortimentet på www.dyrlaegensgaard.dk, er nemlig anbefalet af teamet Dyrlægens Gård på grund af deres gode egenskaber og ingredienser.

Afhjælp gigt- og ledsmerter med ArthroFlex til hunde

Kalm til hunde er desuden ikke det eneste kosttilskud i dette udvalg, der kan hjælpe din hund til hverdag. Har du f.eks. en gammel hund derhjemme, der længe har døjet med ledsmerter og gigt, eller som lige er begyndt på det? Så tag et kig på udvalg af ArthroFlex til hunde, der er specifikt udviklet mod ledsmerter. De gode ingredienser i kosttilskuddet blandes nemt i hundens mad, hvorefter din hund med sikkerhed vil opleve en bedring i forhold til de daglige eller begyndende smerter. Med ArthroFlex til hunde kan du på den måde hjælpe din hund med at være den bedste udgave af sig selv og leve livet fuldt ud, selv når alderen trykker.

Besøg derfor Dyrlægens Gård på dyrlaegensgaard.dk allerede i dag, hvis din hund døjer med stress eller ledsmerter. Uanset om problemet er vedvarende eller kun opstår ved særlige lejligheder, kan du i deres sortiment med sikkerhed finde produkter som kalm og ArthroFlex til hunde, der kan hjælpe.