s

Lokkeænder og afstandsmålere til jagt fra brands som Greenhead Gear, Oerts m.m.

Lokkeænder og afstandsmålere til jagt fra brands som Greenhead Gear, Oerts m.m.

Bestil en afstandmåler til jagt hos Jagtkiosken.dk

Er du på udkig efter en afstandsmåler til jagt? Jagtkiosken.dk sælger modeller fra Oerts, der er prisvindere i Golfmagasinet, og som lever op til modeller, der koster mange tusinde kroner mere. Oerts 400 afstandsmåleren kan måle op til 400 m og Oerts 600 et par hundrede meter ekstra. Sortimentet på www.jagtkiosken.dk indeholder også afstandsmålere til våbenmontage og håndkikkerter, der kan måle på afstanden. Det er vigtigt, at man som jæger kan fokusere korrekt på byttet, og dertil har man naturligvis behov for at vide, hvor langt det er væk. Inden for jagt, kan disse to modeller fra Oerts klart anbefales, hvis du ønsker en billig afstandsmåler af en seriøs kvalitet.

Greenhead Gear – lokkeænder af en høj kvalitet

Den gode jagt afhænger af mange ting, men det er svært at få noget på kornet, hvis man ikke kan lokke dyrene til. Derfor er det klart, at mange danske jægere benytter lokkefugle, og det er præcist, hvad Greenhead Gear tilbyder. Greenhead Gear har skabt en række naturtro lokkeænder, gæs m.m. De er samtidig skabt i en holdbar kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert. Greenhead Gear er et mærke, som kan anbefales, hvis du leder efter lokkefugle, og mærket har også skabt en række covers til forskellige terræn. Hvis du ønsker det bedste af det bedste inden for lokkefugle og andet udstyr, så tag et kig på mærket Greenhead Gear hos Jagtkiosken.dk. Denne danske webshop samt fysiske butik i Harboøre har inkluderet et velassorteret sortiment fra dette anerkendte mærke.

En hobby som jagt kræver ordentligt udstyr, før man kan komme ordentligt i gang. Jagtkiosken.dk forhandler bl.a. lokkeænder fra Greenhead Gear, der fås som 4-pak eller 12-pak. Du finder også gode tilbud på en afstandsmåler fra Oerts, der har vundet uafhængige tests. Seriøse jægere såvel som amatører bør klikke ind på www.jagtkiosken.dk.