s

MarkOn – Bestil firmagaver og reklamekuglepenne med print

MarkOn – Bestil firmagaver og reklamekuglepenne med print

Søg inspiration, og find den rette firmagave

Bestil den bedste firmagave, som bliver modtaget med et stort smil. Hos MarkOn har de styr på, hvad der står i høj kurs på markedet. Det gælder, uanset om du kigger på elektronik, chokolade, vin, tasker eller noget femte. Valget afhænger selvfølgelig af målgruppen, men selvom man arbejder sammen med ens ansatte dag ud og dag ind, er det ikke altid, man er sikker på, hvad de ønsker sig. Det kan betale sig at handle hos en kyndig vejleder som MarkOn, der ved hvilke firmagaver, som skiller sig ud. Julegaven til den ansatte kan være en køkkenmaskine i et stilfuldt design, eller den kan være chokolade med et logobånd. Mange virksomheder vælger dansk design, og det kan man godt forstå. Det er for de fleste medarbejdere skønt at modtage en dansk firmagave som f.eks. fra et brand som Kähler, Lyngby eller Royal Copenhagen. Det er firmagaver, som vækker begejstring hos den rette modtager. Tag en snak med en af de kyndige gavevejledere bag MarkOn. De hjælper dig med at vælge og købe firmagaverne.

Lav dine egne reklamekuglepenne med logo

De fleste typer virksomheder bør investere i reklamekuglepenne. Her får man et produkt, som ikke blot er en nødvendighed i det daglige, men som er med at styrke dit brand. Selvom man ikke aggressivt går efter at dele reklamekuglepenne ud, så har de det alligevel med at ende i potentielle kunders hænder. Når du alligevel skal købe skriveredskaber til dine ansatte, så kan du lige så godt investere i reklamekuglepenne med eget logo. Bestil kuglepenne med logotryk direkte via www.markon.as.

Er du i tvivl om firmagaven? MarkOn hjælper dig, så du ender med at vælge den rette gave til dine medarbejdere. Søg inspiration online, og kontakt en rådgiver. Bestil også merchandise og reklameartikler som f.eks. reklamekuglepenne på markon.as.