s

Marokkansk keramik og bambus solsenge på tinekhome.com

Marokkansk keramik og bambus solsenge på tinekhome.com

Spændende marokkansk keramik fra Tine K Home

Marokkansk keramik kan give noget specielt til stilen i rummet, og Tine K Home tilbyder flere former for marokkansk keramik. Der er tale om funktionel brugskunst som vaser, skåle og fade med sort marokkansk mønster. Tine K Home har hentet meget hjem fra Marokko. Designvirksomheden fremstiller egne produkter, men er ikke bange for at tilbyde interessante produkter fra eksotiske lande, som familievirksomheden har opdaget på deres rejser. Tine K Home sælger bl.a. håndlavede tæpper fra Marokko. Det eksotiske men samtidig enkle marokkanske mønster i keramikken går godt i spænd med indretningstendenser i Norden. Hvis du vil vide mere om marokkansk keramik, er hjemmesiden tinekhome.com god at kende.

Slap af i en lækker bambus solseng med hynde

En bambus solseng er det perfekte møbel ved poolen. Derfor finder man Bambus solsenge fra Tine K Home i et væld af hoteller og private husstande, som du kan læse mere om i sektionen med projekter på www.tinekhome.com. En bambus solseng med hynde eller uden fra Tine K Home er et unikt møbel, som er håndlavet. Man ser tydeligt de rene skandinaviske linjer, og den håndlavede twist gør dem mere rustikke og sætter et personligt præg på hvert eneste møbel, da ingen to solsenge i bambus fra Tine K Home er helt ens. Hvad end du ønsker en bambus solseng til den eksklusive beach club, sommerhuset, hotellet eller haven, så har Tine K Home den rette model. Kontakt producenten, hvis du er interesseret i køb af et møbel i bambus eller andet i møblementer og interiør fra denne virksomhed fra Fyn.

Tine K Home er især kendte for deres bambus møbler som fx en bambus solseng, men også deres skønne design i keramik som fx marokkansk keramik med sort/hvidt mønster – mere info på tinekhome.com.