s

Mental robust til eksamen og mental coaching. Mere info her

Mental robust til eksamen og mental coaching. Mere info her

Tilmeld dig mental coaching via www.mentalrobust.dk

En mental coach er ikke terapi, men derimod et udviklingsværktøj, som rettes mod de nutidige og fremtidige mål, som du har, og som du sætter dig. Det er essentielt, at man har gjort sig bevidst omkring disse mål og de problemstillinger, man støder på. En af de bedste grunde til at vælge en mental coach som Annette Eberhardt fra www.mentalrobust.dk, er, at tingene sættes i perspektiv, så du kan vende blikket mod nye muligheder og nye udfordringer. Et samarbejde med Annette Eberhardt er bl.a. med til at finde ud af, hvad du vil og hvorfor. Hvad forhindrer dig i at gøre det, og hvilke planer har du for at opnå dine ønsker? Bestil et coachingforløb hos Annette Eberhardt, som er en veluddannet ekspert, der tilbyder helhedsorienteret mental coaching.

Bliv klar og mental robust til eksamen

Bliv mental robust til eksamen. Nogle mennesker har flere sommerfugle i maven end andre, når tiden nærmer sig til den altafgørende eksamen. Nervøsiteten kan skade og sænke præstationen. Firmaet mental robust kan hjælpe med at håndtere de mentale udfordringer, der er ved at gå op til en eksamen på universitet, gymnasium osv. Der fokuseres på at styrke dit mindset og bevæge det væk fra uro og angst til et stadie, hvor du tænker: ”Jeg klarer det”. Læs mere om, hvordan Annette Eberhardt kan hjælpe dig i København med at blive rustet til eksamensperioden via www.mentalrobust.dk.

Hos mental robust tilbydes coaching i København med fokus på at udvikle dig og nå dine mål. Det er også muligt at få samtaler med henblik på at styrke din tilgang til eksamen og give mindre nervøsitet. Læs også om stress, depression og angst på mentalrobust.dk.