s

Micro SD kort og netværkskabler til attraktive priser online

Micro SD kort og netværkskabler til attraktive priser online

Netværkskabel – Hvilken type har du brug for?

Der kommer altid et tidspunkt, hvor vi får brug for et netværkskabel. Den almene dansker tænker ofte på netværkskabel i ental. Man er slet ikke klar over de forskellige versioner og typer, der findes. Det kan for de fleste være en fin idé at sætte sig lidt ind i LAN kabler, og hvad der er anderledes fra internetkabel til internetkabel. Det har Av-Cables.dk nemlig skrevet en god lille guide om. Læs mere om netværkskabler i Cat 5, Cat 7, Cat 8 og andre formater. Hvis man har behov for et internetkabel til udendørs brug, så er det også en faktor, der skal købes efter. Har du brug for et vinklet LAN kabel af praktiske årsager? Der sælges et hav af forskellige netværkskabler online.

Micro SD kort med god plads til de laveste priser på www.av-cables.dk

Få mere plads uden at bruge ekstra penge, når dit Micro SD kort købes hos Av-Cables.dk. Deres sortiment byder på Kingston og SanDisk. Hvis du kender lidt til RAM, Micro SD kort og lignende områder, så ved du, at SanDisk og Kingston er nogle førende brands. Hos Av-Cables.dk kan du vælge imellem mange forskellige kapaciteter fra disse to brands. Køb Micro SD kort på 32 GB eller måske hele 512 GB? Du kan have billederne på dem, og du kan have Powerpoint præsentationen liggende. De kan selvfølgelig også benyttes til lagring af musik eller andre filer. Læs mere om Micro SD kort online.

Der er virkelig noget at spare på netværkskabler og Micro SD kort hos Av-Cables.dk. Se de smarte løsninger, og bestil også andre typer af lagringsmedier som USB hukommelses stik. Har du brug for en ekstern harddisk? Eller kigger du efter en USB dock, så du kan få mere ud af din bærbare computer? Det er billigt på www.av-cables.dk, fordi Google Chromecast, Bluetooth høretelefoner og alt andet på webshoppen er omfattet af prisgaranti.