s

Engangskrus og anden miljøvenlig emballage

Engangskrus og anden miljøvenlig emballage

Bestil miljøvenlig emballage via plant2plast.dk

Der er en stor efterspørgsel i miljøvenlig emballage og Plant2Plast A/S har udviklet et væld af produkter, der i dag benyttes i restauranter, hoteller, caféer og lignende over hele Danmark. Det er en industri, der hele tiden er i udvikling, og Plant2Plast A/S udvikler konstant innovativ og miljøvenlig emballage, der matcher efterspørgslen hos kunderne. Ved at klikke på linket her, finder du bæredygtigt design. Lige nu er der nye papirsugerør, der er komposterbare, ligesom du finder luksus pommes bakker, suppebægre og andet. Fordelen ved at handle hos Plant2Plast A/S er bl.a. størrelsen af deres sortiment. Det betyder, at du kan finde de rigtige former for emballage i de rette design alt efter din restaurants stil. Der er naturligvis forskel på, om man sælger kinesisk take away eller nordiske retter, og emballagen skal gerne afspejle dette. Der er stort pres på virksomheder for at benytte miljøvenlige løsninger, og med emballage fra Plant2Plast A/S kan du sende et signal om, at du tager miljøet og fremtiden seriøst.

Plant2Plast A/S fører engangskrus til caféen

Find forskellige engangskrus på plant2plast.dk. Her finder du bl.a. kopper med dobbeltbelægning, der hjælper med at holde varme drikke varmere i længere tid, og som også gør dem mindre varme at holde ved. Du finder engangskrus med riller, papbægre, mindre espressobægre samt drikkelåg i forskellige farver. Plant2Plast A/S tilbyder naturligvis engangskrus i forskellige størrelser, så du kan tilbyde kaffen i lille, medium eller stor. Caféen eller baren burde kunne finde alt det nødvendige i kopper og engangskrus på plant2plast.dk, der designer flotte engangskrus i miljøvenlige materialer. Se udvalget af bionedbrydelige papbægre og kopper online, og foretag en hurtig bestilling på hjemmesiden.

Plant2Plast A/S sælger en del i miljøvenlig emballage inkl. bestik, servietter, sugerør og engangskrus. Det er nemt og billigt at bestille på plant2plast.dk, der har en bred portefølje, som tilfredsstiller alt fra pizzariaet til sandwichbaren.