s

Ny fangefold eller drikketrug til kvæg og heste

Ny fangefold eller drikketrug til kvæg og heste

Dan Egtved – Fangefolde til kvæg

Kigger du efter de rette fangefolde til din indhegning? Dan Egtved sælger en række løsninger, der er galvaniserede og derved ekstra holdbare. Det er bl.a. muligt at købe en fangfold med låge, som er tilpasset mennesker. Det er rart, du kan let kan træde ind og ud ad indhegningen, når det passer dig, uden at skulle kravle eller åbne noget stort. Hos Dan Egtved priser de sig på at tilbyde pålidelige løsninger til kvæg, heste og andre dyr. Du kan fx vælge mellem fangefolde til kvæg med kædelukning. Her får du en langtidsholdbar løsning til en ganske fair pris. Køb ny fangefold online allerede i dag.

Alt i drikketrug – Bl.a. med integrerede cirkulationsrør

Drikke trug findes også i sortimentet hos Dan Egtved. Hjemmesiden byder på et stort udvalg af drikketrug i rustfrit stål, der naturligvis er designet holdbare, så de kan klare de strabadser, der nu engang er i et landbrug. Vi ved alle godt, hvilke krav der sættes til udstyret i det typiske landbrug og at lavkvalitetsløsninger aldrig er en mulighed. Fælles for alle modellerne er den store svømmekapacitet, og Dan Egtved udmærker sig ved at forhandle drikketrug til alle relevante segmenter – store landbrug som små! Du kan altid tage kontakt både på telefon og mail, hvis du vil have besvaret eventuelle spørgsmål omkring valg af disse. Se udvalget af fodertrug og drikketrug på den store webshop, der naturligvis også indeholder info og specifikationer ved produktsiderne. Du finder løsninger, der kan betjene få og mange dyr af gangen samt med integrerede cirkulationsrør.

Når du handler hos Dan Egtved, er du garanteret en god og venlig kundeservice. Køb alt inden for staldudstyr til yderst fornuftige priser! Hjemmesiden byder fx på fangefolde og drikketrug til køer, heste, får, geder og mange andre typer dyr.