s

Økologisk te og eksklusiv julechokolade hos Origreen

Økologisk te og eksklusiv julechokolade hos Origreen

Shop lækker julechokolade og julekalendere

Når julen nærmer sig, så skal man selvfølgelig have julechokolade, og Origreen tilbyder skønne lækkerier fra Xocolatl. Du kan også vælge imellem eksklusiv julechokolade fra Nordic Chocolatiers på hjemmesiden, der tilbyder et fantastisk sortiment til chokoladeglade danskere. Selv i decemberdagene op til jul, er det skønt at nyde en god, fyldt chokolade eventuelt sammen med en lækker kop te eller kaffe, som du også kan købe via www.origreen.dk. Både Nordic Chocolatiers og Xocolatl har imponeret med deres brede kollektioner af kvalitetschokolade, og Xocolatl julekalender er perfekt til dem med en sød tand for luksuriøs chokolade. Så tag et kig på udvalget af julechokolade nu, og bestil nemt via origreen.dk.

Økologisk te fra Chaplon Tea Estate – Ægte kvalitet

Hvis du kigger efter økologisk te, så læs med her! Origreen tilbyder unikke brands som f.eks. Chaplon Tea Estate. Deres økologiske Fuldmåne te er især populær, men du finder også andre varianter på hjemmesiden, der leverer til hele det vide land. Hos Origreen kan du købe alt fra hvid og grøn te til sort og oolong te. Vælg også imellem tebreve samt chai, og hvis du foretrækker matcha, så er der også fristelser nok at vælge imellem. Den teglade dansker finder et sandt slaraffenland på origreen.dk, der også er anerkendt pga. deres høje serviceniveau. Derfor vælger mange gang på gang at købe økologisk te og kaffe hos Origreen, der også sælger olivenolie, pasta m.m. til gode priser. Hvis du bestiller for over 1.000 kroner, så kommer der en pose fra Pasta Mancini med helt gratis! Ved bestillinger af økologisk te eller andet fra shoppen over 500 kroner, dér får du gratis fragt.

Der findes mange skønne delikatesser på origreen.dk, som f.eks. leverer økologisk te og julechokolade i bedste kvalitet.