s

Ordspil og Dantoy Tiny legetøj på www.legebyen.dk

Ordspil og Dantoy Tiny legetøj på www.legebyen.dk

Dantoy Tiny – Kvalitetslegetøj til baby

Det var så sent som i 2019, at Dantoy Tiny serien kom på banen, og hold da op, hvor er den blevet populær på kort tid. Med Dantoy Tiny får man først og fremmest Svanemærket legetøj. Man får også noget seriøst, miljøvenligt legetøj til babyer i bioplast. På www.legebyen.dk kan du bl.a. købe bideringe fra Dantoy Tiny samt charmerende legemad. I modsætning til så meget andet på markedet, så er Dantoy Tiny legetøj ikke blot en fryd for øjet hos børn, men også hos voksne. Denne nye serie er kommet for at blive, og hos Legebyen.dk får du prisgaranti ikke bare på dette mærke, men også alle de andre som Geomag, Playmobil og DUPLO fra LEGO.

Find et ordspil, som alle i familien kan spille

Et godt ordspil kan samle familien. Børnealfabetet og Stave Spil er gode eksempler på ordspil. Samtidig vil du også have mulighed for at bestille Alfalink samt Bezzerwizzer. Honeycombs, Just One og Logik For Begyndere er andre muligheder, du også kan navigere dig frem til og bestille på www.legebyen.dk. Det er ikke svært at finde et passende spil med ord online, fordi der er adskillige sider at bladre igennem. Prøv også Ordet Fanger og Nathan fra udvalget af. Legebyen.dk tilbyder hurtig levering og billig fragt. Spørg også det imødekommende, venlige personale for spilvejledning vedr. ordspil eller andre typer som f.eks. strategispil og brikspil.

Kig det store udvalg igennem. Sæt dig ned evt. sammen med dine børn, og vælg de bedste ordspil og legetøj fra Dantoy Tiny. Find også produkter fra LEGO, Geomag, Quercetti og Playmobil. Du kan også spare penge på kortspil og kuglebaner samt spil med matematiske udfordringer. Webshoppen byder samtidig på børnemøbler, haveartikler, sportsudstyr samt en stor kategori med legetøjs outlet. Der er flere hundrede undersider at vælge og vrage fra.