s

Påbegynd dit næste projekt med strikkegarn fra By Permin eller Sandnes

Påbegynd dit næste projekt med strikkegarn fra By Permin eller Sandnes

Sandnes garn

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en kæmpe passion for at strikke. Dette vil du hurtigt kunne mærke hvis du tager et kig rundt på deres inspirerende hjemmeside. VegaGarn er en garnbutik der har fysisk placering i Fredericia, og som i mange år har arbejdet på at samle det bedste sortiment af garn og strikketilbehør, man kunne forestille sig. Leder du efter noget nyt og lækkert garn, kan du starte med at tage et kig på deres udvalg af garn fra mærket Sandnes. Sandnes er en garnfabrikant der har eksisteret siden 1888, og har derfor et dybt kendskab til produktet. Sandnes tilbyder både klassisk og traditionelt garn samt nogle mere moderne varianter. Har du spørgsmål til deres udvalg af Sandnes garn, skal du ikke holde dig tilbage.

Strikkegarn fra By Permin

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af strikkegarn fra By Permin. By Permin er et super interessant mærke, der laver strikkegarn i mange forskellige farver og kvaliteter. Er du på udkig efter noget farvet strikkegarn i en lækker kvalitet, er garn fra By Permin det helt rette garnmærke for dig. Finder du den farve og kvalitet der passer til dit næste strikkeprojekt, kan du handle det over deres online webshop og få en nem og hurtig handel med en fragt på 39 kr.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres lækre udvalg af produkter til det kreative hjerte, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem hvis du har nogle spørgsmål.