s

Padborg Park tilbyder teambuilding på racerbane samt gavekort til racerbanekørsel

Padborg Park tilbyder teambuilding på racerbane samt gavekort til racerbanekørsel

Teambuilding på racerbane

Teambuilding er en unik måde at skabe godt sammenhold på arbejdspladsen, og så kan det samtidig være en god anledning til at prøve noget af, som det sikkert er de færreste af ens medarbejdere som har prøvet. Bl.a. kan man overveje at tilmelde sig teambuilding på racerbane hos www.padborgpark.dk. Med teambuilding på racerbane er der rig mulighed for at få styrket sammenholdet, og få en god dag sammen, som man helt sikkert kommer til at snakke om i lang tid efter ved vandkøleren. Ved teambuilding på racerbane sørger kompetente medarbejdere fra racerbanen selvfølgelig for at hjælpe med at det hele foregår som det skal, og at der er styr på sikkerheden.

Gavekort til racerbanekørsel

udover teambuilding på racerbane, tilbyder Padborg Park som en ekstra service bl.a. gavekort til racerbanekørsel. Vil du gerne glæde én du holder af med en fed oplevelse, som de helt sikkert vil kunne huske i lang tid frem, er et gavekort til racerbanekørsel bestemt en oplagt måde at gøre det på. Her vil modtager f.eks. kunne vælge at køre race i en 650 hestekræfters racerbil, og helt sikkert få udlevet eventuelt racerbilsdrømme.

Har du yderligere spørgsmål, f.eks. vedrørende gavekort til racerbanekørsel, teambuilding på racerbane eller andre typer events og oplevelser man tilbyder hos Padborg Park, så kan du finde en masse god information på deres hjemmeside, og eventuelt kontakte dem direkte.