s

Psykolog Maria Bang – Metakognitiv terapi i København

Psykolog Maria Bang – Metakognitiv terapi i København

Leder du efter en erfaren psykolog i Lyngby?

Psykolog Maria Bang har klinik i Lyngby, og på www.mariabang.dk kan du se de forskellige priser på behandlingerne, som tilbydes af denne psykolog, som både hjælper med stress, depression, angst og hjernerystelse. Mange oplever, at det er en stor hjælp at tale med en psykolog, som kan være med til at ruste en med nye redskaber til at tackle problemerne i ens liv. Psykolog Maria Bang har siden 2009 hjulpet med en lang række af psykologiske lidelser bl.a. med brug af nye handlemåder. Hjemmesiden mariabang.dk er informativ, og den giver et kendskab til forskellige mentale lidelser. Det viser sig, at de fleste patienter føler sig lettede efter en samtale eller flere samtaler med en psykolog, og i et hektisk liv med masser af forventninger både fra sig selv og fra andre, har man nogle gange brug for hjælp udefra til at tackle livets problematikker. Kontakt Maria Bang, og stop den nedadgående spiral. Gør noget ved din depression, angst m.m. ved at søge professionel hjælp hos denne psykologklinik i Lyngby.

Metakognitiv terapi København – Læs mere på mariabang.dk

Mange danskere er ved at åbne øjnene op for metakognitiv terapi, og Maria Bang er en af de førende udøvere i hele København. Du får særdeles effektiv mental behandling, som ganske enkelt virker. Denne nyere, psykologiske metode til at behandle forskellige typer psykiske ledelser, har opnået står anerkendelse. Det hænger bl.a. sammen med, at metakognitiv terapi er evidensbaseret, og som derfor bygger på solid forskning. Man arbejder med, hvordan man håndterer de negative tanker, men ikke selve indholdet af de negative måder at tænke på. Der arbejdes ikke med, hvad der tænkes, men hvordan der tænkes. Læs mere om metakognitiv terapi hos Psykolog Maria Bang i Lyngby, København.

Klik ind på www.mariabang.dk, og se, hvad Psykolog Maria Bang kan tilbyde dig inden for angstbehandling, depression, metakognitiv terapi og mange andre mentale emner. Psykologklinikken hører til i Lyngby.