s

Puffer til stuen, plaider og bambus møbler – Tine K Home design

Puffer til stuen, plaider og bambus møbler – Tine K Home design

Stilfulde puffer til din stue

puffer - Designet af Tine K Home

Hvis man har brug for et par ekstra siddepladser i sin stue, eller man godt kunne tænke sig at have et sted, hvor man kan smække sine ben op, når man rigtig skal slappe af, så kan det helt sikkert være en god idé at investere i en puf til stuen. Hos Tine K Home forhandles der et særdeles stort udvalg af puffer til stuen, og man kan vælge imellem mange forskellige modeller. Man kan eksempelvis vælge en puf med et ryglæn, som man sidder særdeles behageligt på, og som man også sagtens kan sidde flere af gangen på, når man eksempelvis har gæster i sit hjem. Man kan naturligvis også vælge en mere traditionel puf til stuen, som både er god at sidde på og til at smække benene op på efter en lang arbejdsdag. Hos Tine K Home forhandles der et bredt udvalg af puffer i mange forskellige nuancer, så det burde uden tvivl være muligt at finde en fantastisk puf til stuen. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af de fineste puffer ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.tinekhome.com.

Plaid – køb det på tinekhome.com

plaid - Fra Tine K Home

Når man skal slappe af på sofaen efter en lang dag, og det samtidig er blevet en smule koldt i vejret uden for, så kan det være en god idé at investere i et par plaider, som man kan hygge sig med på sofaen. Hos Tine K Home finder man et væld af forskellige plaider af mange forskellige fine materialer af høj kvalitet. Man kan blandt andet vælge imellem alt fra økologisk hør og bomuld til uld, velour og meget mere. Man kan desuden vælge imellem mange skønne nuancer såsom grøn, rød, grå og mange andre farver, så det burde helt sikkert være muligt at finde lige præcis den nuance, der kan passe sammen med de møbler og det interiør, man allerede har i sin stue. Man kan desuden også vælge imellem mange fine modeller, og man kan således vælge enten en helt almindeligt plaid, eller man kan vælge en med fine små kvaster på. Hos Tine K Home forhandles alle plaider naturligvis til de bedste priser, så det er bare med at kigge ind forbi hjemmesiden tinekhome.com, hvor man kan bestille en ny plaid allerede i dag.

Bambus møbler – et stærkt og naturligt materiale

bambus møbler - tinekhome.com

Kunne man godt tænke sig nogle møbler, som skiller sig lidt ud fra det, man normalt kan købe i de almindelige bolighuse, så skal man helt sikkert kigge ind forbi Tine K Home, hvor der forhandles et bredt udvalg af bambus møbler, som kan anvendes både i stuen, i køkkenet eller på et værelse. Bambus møbler har rene linjer og er i et tidløst design, som helt sikkert vil passe rigtig godt ind i langt de fleste hjem. Bambus er desuden et ganske solidt materiale, som gør, at møblerne holder sig flotte i rigtig lang tid, og desuden også sagtens kan holde til at blive anvendt udendørs på en terrasse. Hos Tine K Home forhandles der bambus møbler i skikkelse af alt fra bænke og taburetter til borde og meget mere. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af møbler ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.tinekhome.com.

Hos www.tinekhome.com forhandles der de fineste ting til hjemmet.