s

Rosévin og portvin i allerbedste kvalitet – Levering til hele landet

Rosévin og portvin i allerbedste kvalitet – Levering til hele landet

Stort udvalg af portvin både inden for Tawny Port og Ruby Port

Portvin er en af de mest kendte hedvine, som stadigvæk er populær den dag i dag i modsætning til andre historiske hedvine. Den stammer fra Portugal, helt konkret fra Porto, der er en magisk by til dem med et kulinarisk hjerte. Man plejer at skelne imellem Ruby Port, som er den mindst fadlagrede, der har den rødviolette farve, som mange af os elsker. Tawny Port har lagret i lidt længere tid på fad, og den har derfor en mere brunlig kant og en lidt mere udviklet bouquet. Hos ExcluWine.dk har de et luksuriøst udvalg af portvin med ægte kvalitetsmuligheder på alle skuffer, men samtidig til gode priser. Du finder f.eks. portvin fra Barao De Vitar, Quinta Do Pego og mange flere online. Glæd dig til et glas med din favorit portvin!

Lækker rosévin hos ExcluWine.dk butikken i Himmerland

Rosévin er også noget, som de er specialiseret i hos ExcluWine.dk, som tilbyder rigtig lækker rosévin, der er en sand forkælelse for smagsløgene og ikke mindst for øjnene med den lette, rødlige farve. Hvis du nævner rosévin til et udpluk i den danske befolkning, så vil mange af dem forbinde vintypen med festlige sommerdage, hvor alting bare er godt. Der er naturligvis stor kvalitetsforskel på rosévin. Hos ExcluWine.dk tilbyder de nogle rigtig lækre udgaver som f.eks. fra Amicone, Chateau, Diamond Hill og mange flere kvalitetsmærker, men hvor der også er en del muligheder til rimelige priser. Køb rosévin eller andet på webshoppen for over 999 kroner, og få fri fragt.

Bestil alt fra portvin til rosévin via www.excluwine.dk, som tilbyder virkelig lækker vin, champagne og spiritus fra et unikt udvalg. Kom gerne forbi deres butik i Arden, eller læs mere online, og bestil allerede i dag nemt og bekvemt fra din bolig af. Det har aldrig været nemmere at købe god vin!