s

Rundrejser med dansk rejseleder til Galapagos øerne

Rundrejser med dansk rejseleder til Galapagos øerne

Ecuador, Galapagos samt Amazonas på unik rundrejse

Rejs til Amazonas, Galapagos øerne og Ecuador sammen med Adventure Holidays, som allerede nu gør det muligt at forhåndstilmelde sig til rejsen i 2020. Tag til Sydamerika, og oplev noget af den smukkeste natur i Verden. Denne rundrejse er især henvendt til dem, der er fascineret af det mangfoldige dyreliv, som er helt unikt i Sydamerika omkring Jordens største regnskov. Tag til Galapagos, Ecuador og Amazonas med dansk rejseleder, og oplev San Christobal, Banos, Napo River, Otavalo og mange andre steder på rundrejsen. Denne Sydamerika rundrejse kommer til at give uforglemmelige minder. Se program, rejsetidspunkter og meget mere på www.adventureholidays.dk, der giver dig den perfekte mulighed for at rejse til Ecuador, Amazonas og Galapagos øerne.

Rundrejser med dansk rejseleder til Europa og resten af Verden

Adventure Holidays tilbyder også rundrejser til mange andre destinationer med dansk rejseleder. Kom på ferie til Canada, New Zealand, Mallorca, Island og mange andre rejsemål med fuld forplejning. Det giver ganske enkelt en bedre oplevelse, hvis der er dansk rejseleder på rundrejsen. Se de mange turprogrammer på www.adventureholidays.dk, som også tilbyder feriemål som Bhutan, Indien, Færøerne og Californien. Adventure Holidays har arrangeret ferier med all inclusive i hele 12 år, og det er et af landets førende rejsebureauer i forhold til eksotiske rundrejser med dansk rejseleder, fuld forplejning samt entreer og det hele betalt. Adventure Holidays er en sand rundrejsespecialist. Rejs med denne feriearrangør til hele Verden.

Tag på den perfekte rundrejse med dansk rejseleder til Amazonas, Galapagos og Ecuador, eller book en ferie til New Zealand med smuttur til Sydney. Der tilbydes også naturrige ture til Island, Færøerne og Canada. Se de mange rejser og de fulde turprogrammer online via www.adventureholidays.dk.