s

Sif Jakobs Biella smykker og Georg Jensen Daisy Marguerit ringe på guldsmedoestergaard.dk

Sif Jakobs Biella smykker og Georg Jensen Daisy Marguerit ringe på guldsmedoestergaard.dk

Mere om Sif Jakobs Biella designersmykker

Sif Jakobs er kendt for funklende smykker, og Biella serien er ingen undtagelse. De unikke Sif Jakobs Biella ringe er indbegrebet af elegance. Hos Guldsmed Østergaard kan du også købe Sif Jakobs Biella ørestikker og halskæder, ligesom der også findes andre serier fra dette mærke. Køb fx fra serierne Antella, Empoli og Corte. Biella serien er kendt for de funklende cirkler, hvor der er benyttet zirkonia sten, rosaforgyldt sølv med mere. Guldsmed Østergaard tilbyder prismatch på Sif Jakobs Biella ringene, ørestikkerne osv., ligesom det er gældende for resten af deres sortiment. Samtidig står denne danske forhandler også for gratis gaveindpakning af ure og smykker, ligesom der tilbydes prismatch, så du er garanteret en forrygende pris, når der handles på www.guldsmedoestergaard.dk.

Bestil den berømte Marguerit ring af Georg Jensen hos Guldsmed Østergaard

Køb en Daisy Marguerit ring hos Guldsmed Østergaard. Her sælges den kendte serie fra Georg Jensen, som består af smykker med den feminine margueritblomst. Daisy Marguerit ringen fra Georg Jensen kommer med forgyldt sølv og flotte detaljer, hvilket har gjort den til et af de største hit på gavebordet. Serien er opkaldt efter Dronning Margrethe. Hendes kælenavn er Daisy, og hun bærer selvfølgelig også de elegante og feminine Daisy Marguerit smykker. Hvad end du kigger efter en Marguerit ring, vedhæng, halskæde eller andre typer af smykker fra denne serie, skabt af Georg Jensen, så finder du det hos Guldsmed Østergaard.

Guldsmed Østergaard er kendt for deres store webshop med landsdækkende bytteservice, hvor der tilbydes smykker og ure fra nogle af de bedste mærker fra Danmark og udlandet. Her finder du alt fra ure og smykker fra Hugo Boss, Picto, Skagen med mere, ligesom du også finder Daisy Marguerit ringen fra Georg Jensen og smykker fra Sif Jakobs Biella serien, som nævnt i denne artikel, online på www.guldsmedoestergaard.dk.