Skab mere arbejdsglæde med et kursus om samarbejde og kommunikation   

Skab mere arbejdsglæde med et kursus om samarbejde og kommunikation   

Det kræver arbejde og en større indsats, når man gerne vil skabe en god arbejdsplads med tilfredse og motiverede medarbejdere, som kan kommunikere effektivt og hjælpe hinanden i arbejdsdagen. God kommunikation og samarbejde er nogle af de vigtigste elementer på en arbejdsplads, og de kan være væsentlige for, at du får en succesfuld virksomhed, som kan skabe mærkbare resultater og løse krævende opgaver. Book et foredrag eller kursus om samarbejde med John Harmsen, der er en inspirerende og erfaren foredragsholder.  

Få arbejdsglæden og teamånden tilbage 

Mange arbejdspladser oplever, at deres kommunikation og samarbejde ikke altid fungerer, som det skal. Problemerne kan opstå enten i en specifik afdeling eller på tværs af hele virksomheden. Flere undersøgelser viser f.eks., at mange arbejdspladser døjer med en “os-og-dem”-kultur, som skaber kliker, og det kan være ødelæggende for fællesskabet og effektiviteten i en virksomhed. Her kan du måske opleve, at folk på jobbet ikke respekterer hinandens opgaver, at de ofte misforstår hinanden, eller at der generelt hersker en lav samarbejdsvilje i hverdagen. Med et kursus og foredrag i kommunikation og samarbejde kan du styrke trivslen og være med til at skabe en sund omgangstone og teamånd på arbejdspladsen. Klik her og læs nærmere om de mange fordele ved et foredrag og kursus om samarbejde og kommunikation med John Harmsen. Her er der plads til både spørgsmål og grin, og John Harmsen sørger for at formidle på en inspirerende måde, så I kan få værktøjer med hjem til at skabe den gode arbejdsplads. 

Kursus og foredrag med vægt på humor og motivation 

John Harmsen er foredragsholder og stifter af Motivations Huset med mange års erfaring. Han holder foredrag om bl.a. arbejdsglæde, motivation, og hvordan man kan skabe positive kollegaer med henblik på at få en attraktiv og god arbejdsplads. Siden 2002 har han været en meget populær oplægsholder her i landet, som leverer foredrag med stor vægt på humor, inspiration og læring. Du kan booke et kursus om samarbejde og kommunikation både fysisk eller online. Han står også bag succeserne som ‘Verdens Bedste Kollega’ og ‘Glad Med Vilje’. Du kan med fordel kontakte John Harmsen og høre om dine muligheder inden for kursusvalg, temadage og foredrag.