Skolerejse til Krakow eller Berlin

Skolerejse til Krakow eller Berlin

Krakow skolerejse arrangeret af Berlin Specialisten

Bestil en skolerejse til betagende Krakow på berlinspecialisten.dk. Denne polske storby i den sydlige del af landet og tæt beliggende på den slovakiske grænse rummer 700.000-800.000 mennesker og byder på en rig historie. Krakow er spækket med arkitektoniske mesterværker, skønne butikker, historiske attraktioner og en mangfoldig kultur. Det er alt i alt en oplagt destination til den årlige skolerejse. Hvis en skolerejse til Krakow lyder som en god ide, så kan det anbefales at klikke ind på www.berlinspecialisten.dk. Hos Berlin Specialisten kan du vælge den ultimative Krakow skolerejse, som byder på bygninger fra 1100-tallet, historie fra 2. verdenskrig og intet mindre end 72 kirker spredt rundt omkring i den sydpolske by.

Berlin studietur – info på www.berlinspecialisten.dk

Én dags rejse mod vest for Krakow finder man Berlin – hovedstaden i Tyskland. Som det antydes i navnet på rejsearrangøren, så er Berlin Specialisten en ekspert i denne ikoniske by, der byder på en interessant historie fra 2. verdenskrig og Den Kolde Krig. En Studietur til Berlin tager klassen forbi Berlinmuren, Rigsdagen og andre ikoniske seværdigheder. Berlin Specialisten hjælper med at gøre turen til den tyske hovedstad til noget unikt. Det er en af de mest besøgte destinationer på studieture af en god grund. Få minutters gang i hvilken som helst retning af Berlins gader tager én forbi flot arkitektur, skøn kultur og en dyb historie. Skal årets studietur gå til Berlin, så kig nærmere på www.berlinspecialisten.dk.

Tag til Tyskland, Polen eller mange andre lande i Europa, og få den perfekte studietur. Uanset om du er interesseret i en skolerejse for hele klassen til Berlin, Krakow eller andre ikoniske storbyer i Vest- og Østeuropa, så kan Berlin Specialisten stå for den perfekte studierejse – mere information på berlinspecialisten.dk.