s

Spiritus som pisco og aguardiente hos Taste of Latinamerica

Spiritus som pisco og aguardiente hos Taste of Latinamerica

Alt i latinamerikansk spiritus til fair priser via www.tasteoflatinamerica.dk

Hos Taste of Latinamerica finder du alt i latinamerikansk spiritus. Køb bl.a. aguardiente og gin til fair priser. Der sælges selvfølgelig fra de lokale brands, som elskes af befolkningen i de latinamerikanske lande. Du kan derfor være heldig både at finde spiritus fra Peru, Brasilien, Argentina m.m. Det er mærker som Ginca, Hacienda del Abuelo og Don Merejo, du kan bladre igennem på tasteoflatinamerica.dk. Der er spiritus til livets fester og til de hyggelige stunder. Du finder selvfølgelig alkohol til cocktails, til at drikke for sig selv og til madlavning. Når det kommer til latinamerikansk spiritus, så er denne leverandør en af de førende her i landet.

Peru og pisco hører tæt sammen

I Peru er pisco en nationaldrik, der kan drikkes til forskellige højtider. Den er helt speciel, da der kun anvendes saften fra første pres, og der ikke tilføres ekstra sukker og vand. Som for så meget andet, så hænger pris og kvalitet sammen, når man kigger på pisco. Så hvis du skal fejre noget stort, er det måske værd at kigge på pisco i den lidt dyre ende. Så får man en helt særlig peruviansk oplevelse, der også kan blandes i cocktails. Vil du selv lave en ægte pisco-baseret cocktail? Du finder gode opskrifter, du frit kan benytte, via tasteoflatinamerica.dk. Når det kommer til pisco, så sælger de mange varianter heriblandt fra Hacienda del Abuelo og Don Merejo.

Vil du prøve latinamerikansk spiritus som pisco og gin? Webshoppen byder på et stærkt udvalg med kendte mærker. Køb også mel, krydderier m.m. fra Argentina, Peru osv. hos denne butik, der er kendt for god kundeservice.