s

Sunde opskrifter på saftig protein kage og velsmagende brød

Sunde opskrifter på saftig protein kage og velsmagende brød

Protein kage – brownies eller med chokolade

Er du også vild med kage? De færreste kan takke nej til et lækkert stykke kage. Det kræver i hvert fald en vis mængde viljestyrke. Protein Baker har fremstillet en mix, så du kan bage egen proteinrige kage uden tilsat sukker. Sæt tænderne i et saftigt stykke chokoladekage, eller prøv den populære glutenfrie brownie. Man kan ikke gå galt i byen, uanset hvilken en man vælger. Hvis du ved, du skal ned at træne senere, kan du evt. bage en omgang protein kager, inden du snører skoene. Så har du noget lækkert og proteinrigt at indtage bagefter, så du kan genopbygge musklerne med det samme. Det behøver ikke at være besværligt at øge ens daglige indtag af proteiner. Det er de forskellige blandinger til kage, pandekage, muffins m.m. fra proteinbaker.dk et klart bevis på.

Sunde opskrifter uden gluten

De forskellige bageblandinger med højt proteinindhold, der også er glutenfrie, er lige til at gå til. Det er de listede opskrifter på proteinbaker.dk også. Der finder du glutenfrie og sunde opskrifter på mange lækkerier. Du kan eksempelvis let bage protein kage uden æg, eller hvad med proteinrigt rugbrød? Denne portal indeholder også opskrifter på glutenfrie proteinbarer samt cookies plus muffins. Lad være med at søge vidt og nært efter sunde opskrifter, når alt er så bekvemt samlet ét sted. Protein Baker har med disse sunde opskrifter gjort det et tak nemmere at skabe lækkert bagværk fra bunden af.

Det kan være, du er ved at gå lidt død i proteinshakes og kylling til at supplere efter endt træning? Hos Protein Baker er der udgivet en række sunde opskrifter, som også er glutenfrie. Du kan også vælge den nemmeste løsning – nemlig køb af bageblandinger på proteinbaker.dk. Derinde kan du finde alt fra kage til rugbrød og frokostboller.